Ji Sung, Kim Min Jung, Jinyoung din GOT7 și Park Gyu Young se întâlnesc pentru citirea scenariului “The Devil Judge”

Ji Sung, Kim Min Jung, Jinyoung din GOT7, Park Gyu Young și alți actori se pregătesc pentru viitoarea k-dramă „The Devil Judge”.

„The Devil Judge” de pe canalul tvN va fi o dramă cu tematică legală. Protagonistul va fi Kang Yo Han (interpretat de actorul Ji Sung), care este denumit „judecătorul diabolic”. Pe 19 mai, a fost dezvăluit că distribuția s-a întâlnit pentru prima dată pentru a citi scenariul dramei.

Ji Sung va juca rolul lui Kang Yo Han, un judecător care îi face plăcere să vâneze criminali. În videoclipul de mai jos, Ji Sung spune: „Este ca Batman. Este ca un erou care salvează această generație. Cu toate acestea, el este un personaj diavolesc. De asemenea, adevăratul diavol, Jung Sun Ah (Kim Min Jung), va avea confruntări cu Kang Yo Han”.

Kim Min Jung va juca rolul lui Jung Sun Ah, rivalul lui Kang Yo Han și directorul executiv al unei fundații CSR (Responsabilitate socială a corporațiilor). Kim Min Jung a dezvăluit: „Jung Sun Ah este cel mai dificil personaj pe care l-am jucat vreodată”.

Ji Sung și Kim Min Jung au menționat că s-au reunit pentru prima dată în 12 ani de când au jucat împreună în drama MBC – „New Heart” din 2007.

Jinyoung va juca rolul lui Kim Ga On, un judecător novice și pare să aibă un început strălucit. Park Gyu Young va deveni Yoon Soo Hyun, un detectiv care este în căutarea secretelor lui Kang Yo Han. Ea și Kim Ga On au fost prieteni din copilărie, iar relația lor pare să evolueze.

“The Devil Judge” va avea premierea în luna iulie.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s