J-Us și Hyojin din ONF vorbesc despre planurile de viitor ale grupului

ONF’s Hyojin And J-Us Reveal Their Future Goals As A Group

Cei doi membrii ai trupei ONF au participat recent la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus!

Hyojin și J-Us au pozat într-un mod profesionalism prezentând o combinație între cele două genuri, feminin și masculin. Aceștia au purtat bijuterii, perle și haine din dantelă și satin, toate pentru a scoate în evidență eleganța acestora.

În interviul ce a urmat mai apoi, Hyojin a spus cu mândrie: „Suntem un grup care urcă o scară treptat. Suntem atenți la fiecare pas. ”

J-Us a adăugat: „A existat o perioadă în care am ezitat mult și ne era teamă. Cu toate acestea, dacă privim în urmă la realizările noastre, putem observa cât de mult am muncit. Deși a decurs totul încet, cred că e mult mai bine așa decât să fim dezamăgiți în momentul în care eșuăm. În timp ce ne continuăm ritmul constant, ne va fi mai ușor să revenim de fiecare dată mai puternici. ”

Legat de planurile trupei pe viitor, Hyojin a spus: „Grupul nostru e grozav când vine vorba de cântat. Aș vrea ca pe viitor să avem melodii bazate mai mult pe partea vocală. ”

J-Us a răspuns: „Vrem să facem spectacole în care ne putem prezenta abilitățile vocale mai bine. Vreau ca un spectacol să sune mai bine decât arată. Îmi doresc ca vocile noastre să ajungă la cât mai mulți oameni.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s