Actrița Park Si Yeon a fost amendată cu 12 milioane de woni pentru conducere în stare de ebrietate

Actrița Park Si Yeon a fost amendată cu mai mult de 10,000 de dolari pentru că a condus în stare de ebrietate, cauzând un accident.

Potrivit Curții Districtului de Est din Seul, pe 25 mai, Park Si Yeon a for amendată cu 12 milioane de woni (aproximativ 10,687 de dolari) pentru violarea Actului Special al Accidentelor de Trafic și al Actului de Trafic. În luna ianuarie a anului curent, actrița a lovit o mașină ce aștepta la un semafor la ora 11 a dimineții. Accidentul a cauzat șoferului și celor doi pasageri din masina lovită leziuni ușoare, care au luat două săptămâni de tratament.

Conform datelor făcute publice, Park Si Yeon a avut o concentrație de alcool în sânge de 0,097% la momentul accidentului, clasificând-o legal în stare de ebrietate. Agenția ei a clarificat că ea a băut noaptea precedentă, fiind la volan dimineața următoare. Ea și-a cerut scuze pentru incident.

Acesta este al doilea caz legal al actriței de conducere a vehiculului în stare de ebrietate. În anul 2006, ea a fost amendată cu 2.5 milioane de woni (~2,226.20 dolari).

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s