BamBam din GOT7 vorbește despre diferențele dintre Thailanda și Coreea + se va concentra pe cariera din Coreea

GOT7’s BamBam Talks About The Differences He Feels Between Thailand And Korea, Achieving More Korean Success, And More

BamBam din GOT7 se pregătește de prima revenire solo după despărțirea de agenția JYP Entertainment.

În interviul de după ședința foto inspirată de vară, BamBam a fost întrebat dacă ziua lui de naștere, sărbătorită cu patru zile înainte, are un sens special pentru el. BamBam a răspuns: „Chiar și până imediat după debutul meu, cred că da. Dar, în timp ce promovam, nu am reușit de multe ori să îmi sărbătoresc în mod corespunzător ziua de naștere. De obicei, eram într-un avion sau lucram, așa că am petrecut-o foarte ocupat. ”

De asemenea, el a împărtășit o poveste amuzantă, spunând: „Ziua mea de naștere este 2 mai. Odată am urcat într-un avion pe 1 mai, dar când am aterizat, a fost 3 mai”. Cu un râs, Bambam a adăugat: „Ziua mea a dispărut”.

Intervievatorul a comentat cum BamBam era încă la fel de zâmbitor ca într-un interviu GOT7 din 2017 cu Allure, iar cântărețul a explicat în timp ce râdea: „După ce am zâmbit frumos în fața tuturor, odată ce am terminat munca, probabil că am adormit în mașină.”

El a continuat: „Oricât de obosit aș fi, nu vreau să las acel proiect pentru că nu lucrez singur. Chiar și astăzi, atât de mulți membri ai personalului s-au adunat aici pentru mine, dar dacă mă comport ca și cum aș avea probleme, cine ar vrea să lucreze cu mine? Doar pentru că sunt artist, nu cred că am nevoie de un tratament special sau că trebuie să mănânc alimente mai bune. Îmi place să mănânc ceva delicios împreună cu toată lumea cu care lucrez „.

În doar trei ani, BamBam va avea 28 de ani (după calculul coreean) și își va fi petrecut jumătate din viață trăind în Thailanda și cealaltă jumătate în Coreea. El a spus: „Nu este atât de special. Acum, cred că aș putea fi mai obișnuit cu Coreea decât Thailanda. Știți lucrurile care sunt esențiale pentru a trăi, cum ar fi indicațiile de orientare și aplicațiile de livrare? Când merg în Thailanda, nu sunt atât de sigur. Drumurile sunt diferite și uit cum să ajung la metrou”, adaugă el râzând.

Când a fost întrebat dacă se simte diferit în fiecare țară, BamBam a dezvăluit că o da, din cauza poziției sale. Deși era prea timid să clarifice ce a  vrut să spună, intervievatorul a spus: „Când ai vizitat Thailanda chiar înainte de pandemie, fața ta era pe atâtea panouri publicitare de la aeroportul Suvarnabhumi până la oraș. Asta încerci să spui? ”

Râzând, BamBam spune „Așa este”. Intervievatorul a comentat: „Ești de obicei atât de dur cu tine însuți? Ești deja faimos în Coreea”. BamBam explică râzând: „Pot să mă plimb aici confortabil. Nu pot face nimic în Thailanda. Nici măcar nu pot părăsi hotelul. Fanii îl înconjoară, așa că nici măcar nu mă pot întoarce acasă „, adăugând că asta îi provoacă ocazional mult stres.

Când a fost întrebat dacă crede că nu a avut succes încă în Coreea, BamBam a răspuns: „Știu că am rămas doar Coreea. Chiar dacă am început aici, se pare că nu am primit încă recunoaștere în Coreea. Mi-am asigurat locul în Thailanda și peste hotare. Deși și promoțiile de peste mări sunt importante, vreau să primesc în mod corespunzător recunoaștere aici. Asta cred că îmi va liniști inima. Pentru o vreme, vreau să mă concentrez asupra promoțiilor mele în Coreea. Apoi vor apărea noi rezultate. ”

De asemenea, BamBam a discutat despre „Remember You”, prima piesă pentru care a co-compus-o și pentru care a co-scris versuri. Intervievatorul a comentat asemănările dintre melodiile pe care le-a scris de atunci și a întrebat dacă aceasta este „muzica lui BamBam”. El a răspuns: „Da, dar nu. La ce lucrez acum este diferit. Acum trebuie să arăt o imagine complet nouă. Adevărata imagine BamBam. ”

Când i s-a cerut indicii, BamBam a răspuns: „Este greu de explicat acum. Cred că ar putea fi un pic mai strălucitor”, tachinând zâmbind. „Când va ieși, vă rog să mă ascultați. Există o senzație ciudată. Am făcut tot ce am vrut să fac.”

BamBam va reveni solo în 15 iunie.

 

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s