Lee Hyun Woo se alătură distribuției pentru viitoarea k-dramă “La Casa de Papel”

Lee Hyun Woo se une al elenco del próximo remake coreano de “La Casa de Papel”

Actorul Lee Hyun Woo s-a alăturat distribuției remake-ului coreean „La Casa de Papel”!

„Money Heist” este un serial spaniol (cunoscut și sub numele de “The House of Paper” / „La Casa de Papel”) și spune povestea unui grup de oameni care pun la capăt un jaf la Banca Națională Regală a Spaniei, sub conducerea geniului numit Profesorul. Serialul original a avut premierea pe Netflix în anul 2017, iar în prezent are 4 sezoane. De asemenea, s-a confirmat că sezonul 5 va apărea în luna septembrie.

În versiunea coreeană, acțiunea va fi stabilită în Coreea și îl va avea în rolul profesorului pe actorul Yoo Ji Tae. Alți actori care s-au alăturat acestei drame sunt Park Hae Soo (Berlin), Jeon Jong Seo (Tokyo), Lee Won Jong (Moscova), Kim Ji Hoon (Denver), Jang Yoon Joo (Nairobi), Kim Ji Hoon (1979 (Helsinki) și Lee Kyu Ho (Oslo).

Inițial, actorul Park Jung Woo a fost distribuit în personajul lui Rio, dar pe 31 mai, agenția sa a declarat că, din cauza unor conflicte cu drama „Fly High Butterfly”, acesta s-a retras din serial.

În schimb, Lee Hyun Woo va prelua rolul lui Rio. Acesta a spus: „Sunt încântat să întâmpin telespectatorii printr-o dramă după mult timp de pauză. Voi face tot posibilul pentru a crea un personaj extraordinar și memorabil”.

Remake-ul „Money Heist” este regizat de Kim Hong Sun („The Guest”, „Voice”, „Black”) și scris de Ryu Yong Jae („My Holo Love”, „Psychopath Diary”). Acesta va fi disponibil pe Netflix anul viitor.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s