RM și Jimin din BTS își cumpără cele mai scumpe apartamente din Coreea

JIMIN RM:)* | BTS Amino

RM și Jimin din BTS și-au cumpărat cele mai scumpe apartamente din Coreea.

Potrivit unor știri din industria de imobiliare din 1 iunie, cei doi idoli și-au cumpărat apartamente în complexul Nine One Hannam din Seul, care este cea mai scumpă clădire de apartamente din Coreea.

Se spune că liderul trupei BTS, RM, a cumpărat cel mai mic apartament (293,93㎡) din complex pentru aproximativ 5,7 milioane de dolari (6,36 miliarde de woni), plătind suma în numerar fără împrumut pe 31 martie 2021. Acesta a devenit oficial proprietarul apartamentului pe 25 mai.

Jimin a cumpărat un apartament de aceleași dimensiuni pentru aproximativ 5,3 milioane de dolari (5,9 miliarde de woni), fără niciun împrumut. A devenit oficial proprietarul pe 26 mai. Diferența de preț dintre cele două se datorează balconului din apartamentul lui RM.

Se pare că apartamentele Nine One Hannam devin din ce în ce mai populare printre multe vedete și antreprenori din Coreea pentru avantajele oferite.

Sursa: allkpop.com

13 gânduri despre „RM și Jimin din BTS își cumpără cele mai scumpe apartamente din Coreea

  1. Mada

   În general ei adora să își petreacă timpul împreună, se află printre trupele în care membrii reprezintă a doua familie, dar au devenit bărbați în toată regula și au nevoie de intimitatea lor. Ma bucur pentru ei, după muncă și răsplată 👑

   Apreciază

   Răspunde
 1. Mia

  Este munca lor fac ce vor cu bani lor au suportat prea multe ca sa ajunga aici au muncit enorm nimeni nu ajunge la nivelul lor asa usor pot sa cumpere ce vor vedetiva de treaba voastră si de trupa preferată nu mai căutați motive sa va luati de ei

  Apreciază

  Răspunde
 2. Aida

  Băieții au muncit foarte, foarte mult așa că au mulți bani dar totuși voi vă dați seama cât înseamnă 5,7milioane de dolari. Nu vreau să dau hate dar mi se pare extraordinar de mult. Sigur sunt și alte apartament mult mai ieftine care oferă același tip de confort dar în fine, apartamentul e mare .

  Apreciază

  Răspunde
 3. BINNIE

  Nici unul din membrii BTS nu este cel mai bun idol dintr-o categorie si anume: dans, rap, linie vocala etc. Sunt altii mult mai buni.Membrilor BTS li s-a urcat foarte mult faima la cap.Fanii BTS spun despre melodii ca sunt „suuuper misto etc bla bla”, chiar daca melodia este foarte slaba.BTS ar trebui sa iasa din a face acelasi concept din nou si din nou, e plictisitor si melodiile nu sunt unicate.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s