MONSTA X dezvăluie obiectivele noului album, ce mai face Shownu + altele

MONSTA X Shares What They Want To Achieve With Latest Album, What Shownu Has Been Up To, And More

Trupa MONSTA X a revenit cu mini-albumul numărul nouă, “One of a Kind”. Liderul Shownu nu participă la promovări din cauza problemelor de la ochi.

Pe 1 iunie, trupa MONSTA X a revenit cu mini-albumul numărul nouă, “One of a Kind” și cu piesa de tilu “Gambler”, prima piesă de titlu care îi aparține membrului Joohoney. Din multe puncte de vedere, acesta este un album special pentru idoli. 

Acest album vine la șapte luni de la lansarea celui de-al treilea album complet „Fatal Love”. Minhyuk a comentat: „Vreau foarte mult să le spun membrilor MONSTA X că au muncit din greu. Deoarece am muncit atât de mult, vrem să primim feedback bun, pentru că suntem oameni care câștigă cea mai mare forță din sprijinul fanilor noștri. Vă rugăm să susțineți și să urmăriți și aceste promoții.”

I.M a adăugat: „Deși spunem că am fost în pauză timp de șapte luni, v-am întâmpinat prin promoții individuale în domeniile noastre. Am promovat solo pentru prima dată în februarie, când am lansat „DUALITY”, dar a trebuit să fac totul de unul singur și asta m-a făcut să îmi fie foarte dor de membrii mei. Sunt încântat de promoțiile MONSTA X „. 

Când i s-a cerut să descrie noul lor album, Joohoney a răspuns: „Este un album care prezintă 100% din puritatea unică a MONSTA X. La fel ca aspirația pe care o puteți simți prin titlul albumului „One of a Kind”, ne-am exprimat propriile stiluri colorate prin fiecare piesă și cred că am acordat o atenție deosebită aspectelor vizuale ale performanței noastre. ”

El a continuat: „Membrii mei au adoptat foarte bine și conceptul „GAMBLER”. O prețuiesc un pic mai mult pentru că este o melodie pe care am scris-o, dar există o mulțime de puncte la ea în afară de muzică. Cred că va fi foarte istracțivă  descoperirea fiecăruia dintre acestea.”

Grupul a discutat, de asemenea, despre ceea ce a făcut Shownu, întrucât el nu participă la aceste promoții viitoare din cauza problemelor de sănătate. Joohoney a spus: „Am început să ne pregătim pentru acest album devreme, așa că am avut deja totul organizat. Din fericire, am reușit să finalizăm filmările cu Shownu fără probleme, dar Shownu este, de asemenea, foarte dezamăgit că nu poate promova cu noi. Cu toate acestea, medicii au spus că este mult mai bine, așa că s-a putut alătura celei de-a șasea aniversări V Live. Acum se odihnește bine, ne monitorizează și ne transmite continuu sprijinul său ”.

După ce au sărbătorit cea de-a șasea aniversare pe 14 mai, MONSTA X a comentat perspectivele lor schimbate și cum ar dori să-și întâmpine fanii pe mai departe. Kihyun a comentat: „În aceste zile, mă gândesc mult dacă aș fi reușit să ajung până la acest punct dacă nu ar fi fost membrii mei. A spune pur și simplu „Mulțumesc” membrilor și fanilor mei pentru că ați fost alături de mine în ultimii șase ani nu acoperă totul. În viitor, vreau să devenim un grup care nu îi jenează pe Monbebe [fan clubul oficial al MONSTA X] sub niciun aspect.”

Hyungwon a spus: „A spune că suntem acum în al șaptelea an este puțin mai incomod decât ați crede. Pe de o parte, mă întreb cum au trecut deja șapte ani, dar mă gândesc și la cât de multe lucruri s-au întâmplat pentru ca noi să ajungem aici astăzi. În viitor, cu multele amintiri pe care le vom crea, sper să fiu acolo cu fanii noștri. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare MONSTA X, care va continua să crească în viitor. ”

Când a fost întrebat ce fel de feedback vor să audă pentru „One of a Kind” și ce obiective vor să atingă anul acesta, Kihyun a răspuns: „O MONSTA X desăvârșită. Fie că este vorba de muzică, performanță sau orice aspect, vreau să aud că suntem un grup complet. Deși am fost pe scenă cu o grămadă de concepte diferite până acum, cred că imaginea pe care o prezentăm prin „GAMBLER” vă va face să simțiți o prospețime diferită de cea tipică MONSTA X. După încheierea cu succes a promoțiilor pentru „One Of a Kind„, dacă circumstanțele o permit, unul dintre obiectivele mele este să mă pot întâlni în mod constant cu fanii noștri.”

I.M a răspuns: „Prin „One of a Kind ”, vreau să arăt că MONSTA X este un grup fără limite. Mai degrabă decât un grup care poate fi exprimat ca o culoare specifică, cred că este foarte dificil să adoptăm multe culori diferite, precum și propriile noastre stiluri individuale și apoi să ne potrivim bine ca grup. De asemenea, vreau să realizez acest lucru dificil cu membrii mei. Despre asta vorbim întotdeauna membrii noștri, dar pe lângă promovarea activă, cel mai important obiectiv al nostru pentru 2021 este să terminăm sănătos, fără ca o singură persoană să fie rănită.”

În cele din urmă, grupul a trimis mesaje iubitoare fanilor lor. Minhyuk a remarcat: „La fel de mult cât ați așteptat, vă vom saluta cea mai bună imagine a noastră pe scenă. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare acest album, deoarece ne-am pregătit foarte mult pentru el și performanța este incredibil de puternică, astfel încât în fața ochilor Monbebes probabil imaginea va fi plăcută. Vă mulțumim că ne susțineți mereu. Vă rugăm să fiți alături de noi și pentru aceste promoții. Vă iubesc.” 

Hyungwon a adăugat: „Și pentru aceste promoții, vom încerca să le realizăm astfel încât să ne vedem să-i facem pe Monbebe să zâmbească și să fie fericiți. Întotdeauna câștigăm puterea de a promova prin dragostea și sprijinul trimis de Monbebe, așa că nu mai pot cere nimic altceva decât vindecarea Monbebe prin MONSTA X „.

Joohoney a comentat: „Întrucât promovăm pentru prima dată cu un titlu care poartănumele meu, cred că aceste promoții nu sunt numai speciale pentru mine, ci și pentru Monbebe. Scara pe care am putut urca așa este datorată fanilor Monbebe. Am creat această gândire despre ce imagine și-ar dori Monbebe, așa că sper să vă placă. ”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s