Jin din BTS vorbește despre atenția primită datorită aspectului său, J-Hope dezvăluie planuri de viitor + altele

În timpul interviului pentru „E NOW ZOOM”, membrii BTS au dezbătut diverse subiecte alături de Sakshma Srivasta.

Pe data de 5 iunie, BTS a participat la un interviu susținut de Sakshma Srivasta, o reporteriță din India. După o introducere călduroasă aceasta a început să abordeze diferite subiecte cu membrii grupului.

Sakshma Srivasta l-a întrebat pe Jin: „ Am urmărit sute de videoclipuri cu tine în care cântai și dansai extrem de bine, dar când m-am uitat în secțiunea de comentarii am observat că 90% dintre acestea se referă doar la modul în care arăți. Bineînțeles că ești arătos, dar crezi ca datorită modului în care arăți, unii oameni se concentrează mai mult pe asta și pun în umbră faptul că ești, de asemenea, un artist foarte talentat și muncitor?

Acesta a răspuns după câteva secunde de gândire: „Nu cred că aspectul fizic îmi acoperă capacitatea de a cânta. Faptul că arat bine este de fapt un plus, nu un minus. Bineînțeles, câteodată aspectul îți poate lua ochii, dar consider că este acest lucru este un factor suplimentar, nu este ceva ce mă poate trage în jos”. Acesta a terminat spunând: „E ca și cum ai adăuga decorațiuni peste un preparat delicios”.

După răspunsul lui Jin, ceilalți membri BTS au început să râdă, amuzându-se de comparația făcută de idol. Înainte de a trece la următoarea întrebare, gazda interviului a spus printre chicoteli că răspunsul lui a fost „foarte interesant”.

Următoarea întrebare a fost adresată lui Suga. Acesta a fost întrebat dacă i se pare dificil să scrie melodii despre momentele dureroase din trecut. Acesta a spus că nu este atât de greu: „Pentru că lucrăm de mult timp în industria muzicii avem foarte multe melodii lansate. Așadar, atunci când lucrăm la un cântec mai personal mereu ne gândim la ideea pe care vrem să o transmitem. Acum când ne uităm la momentele din trecut ne simțim recunoscători deoarece acele experiențe ne-au permis să scriem melodiile pe care le avem în prezent”.

Înainte de a continua interviul, Sakshma i-a mulțumit lui J-Hope pentru donația pe care a făcut-o copiilor din Tanzania. Aceasta a specificat faptul că de ziua copilului, idolul a donat 100 de milioane de won (361,895.05 RON) copiilor din Tanzania care suferă de violență în familie.

După mica paranteză pe care a făcut-o în timpul interviului, reporterița l-a întrebat pe J-Hope care este lucrul la care visează în prezent: „BTS sunt deja în vârful succesului. Acum că ați ajuns în acest punct, care este lucrul care vă mai intrigă? Care este visul vostru acum?”.

Acesta a răspuns: „Am ajuns unde suntem tocmai datorită viselor. La bază, noi doar ne-am făcut treaba și am savurat fiecare moment, iar destinul și-a arătat puterea. Deci, în loc se stabilim obiective specifice, vom continua să lucrăm din greu și să ne distrăm. Sunt sigur că lucruri bune vor veni pe viitor. De asemenea, câștigarea premiilor Grammy ar fi un vis împlinit”.

RM a fost întrebat dacă este greu să își mai surprindă fanii. „După ce ați încercat atât de multe lucruri noi și ați dezvoltat mai multe concepte și genuri, este greu să fii creativ în continuare?”

Acesta a spus: „Practic, nu a fost niciodată ușor. În medie am avut câte două reveniri pe an, câteodată chiar 3, iar înafara de „Dynamite” și „Butter” am lansat câte 8-10 melodii diferite de fiecare dată. Aș minți dacă aș spune că procesul este întotdeauna distractiv și lipsit de stres, dar până la urmă asta e partea palpitantă a acestei meserii”.

Jimin a fost întrebat daca simte presiune atunci când postează ceva pe rețelele de socializare. Acesta a răspuns: „Da. Acum trebuie să fim mai atenți și simțim câteodată presiune pe umerii noștri. Cu toate acestea, atenția pe care o primim este o dovadă a numărului mare de persoane care urmăresc BTS. De asemenea, faptul că vorbele sau acțiunile noastre pot influența pe cineva într-un mod pozitiv, ne bucură”.

Vocea lui V a fost complimentată drept fiind „o voce care transmite multe emoții, sexy, pur si simplu cool”, apoi a fost întrebat dacă a lucrat mult pentru a o cizela sau dacă e un atu înnăscut al lui. Acesta a răspuns: „Profesorul de canto mereu mă certa datorită modului în care cântam. Muncesc din greu pentru a îmi îmbunătăți abilitățile”.

Jungkook a fost întrebat: „ Ați întâlnit o mulțime de obstacole de la începutul carierei voastre. Vreau să te întreb care este cel mai important lucru pe care l-ai învățat în acele zile dificile, care a fost valoros atunci și pe care îl vei purta cu tine în viitor?”

Jungkook a răspuns sincer: „Încă de dinainte de debut și până acum am învățat foarte multe lucruri de la membrii, deci îmi este greu să aleg un singur lucru. Nu e ca și cum am învățat o lecție anume, dar am fost înconjurat de foarte mulți oameni buni, care m-au influențat și sunt recunoscător. Încă mă formez ca persoană, așa că nu știu ce să răspund”.

Interviul s-a terminat într-o manieră veselă unde membrii BTS au fost invitați în India pentru a se întâlni cu fanii.

Urmăriți întreg interviul mai jos și spuneți-ne în comentarii ce părere aveți despre răspunsurile membrilor!

3 gânduri despre „Jin din BTS vorbește despre atenția primită datorită aspectului său, J-Hope dezvăluie planuri de viitor + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s