[CCC] Procuratura nu o pune sub acuzare pe BoA pentru introducerea de medicamente ilegale în țară

Articol: Acuzațiile de contrabandă de zolpidem aduse lui BoA au fost respinse de acuzare … SM „Ne pare rău pentru neplăcerile cauzate”.

Sursa: Chosun Ilbo

Acuzațiile de contrabandă cu droguri împotriva lui BoA (Kwon Bo Ah, 34 de ani) au fost respinse de către procuratură.

Pe data de 4, SM a lansat o declarație de soluționare a acuzațiilor împotriva lui BoA pentru contrabanda cu un medicament inductor de somn anti-psihotrop Zolpidem din Japonia anul trecut sub numele unui angajat SM.

SM a declarat: „Dorim să vă informăm că la sfârșitul lunii mai procuratura a decis să nu o pună sub acuzare pe BoA cu privire la acuzațiile raportate anul trecut. Personalul nostru care a livrat somniferele prescrise lui BoA nu a înțeles în mod corespunzător legile și reglementările relevante, așa că nu a respectat în mod corespunzător procedurile de aprobare a drogurilor, procesul de livrare internă și deficiențele care au apărut. Procuratura a luat în considerare acest lucru și atât BoA, cât și personalul nostru nu au fost urmăriți penal. Ne înclinăm din nou capul pentru că v-am îngrijorat prin acest incident.” 

[+923, -39] ??? Park Bom nu a făcut contrabandă cu droguri și cu toate acele cazuri de propofol, deci cum să pretindă că nu cunoaște legea când a introdus Zolpidem prin contrabandă?

[+728, -43] Acest lucru este atât de ridicol. Încă o dată celebritățile își etalează banii și puterea … adevărata dreptate nu există atunci când sunt implicate vedete.

[+552, -123] Oppa ei luptă împotriva cancerului chiar acum, ce face?

[+112, -0] Legea coreeană este nelimitat de dură pentru cei slabi și infinit de generoasă pentru cei puternici.

[+112, -1] Celebritățile, chaebolii și familiile lor nu sunt niciodată acuzate. Dacă ai bani și putere în țara noastră, nu există niciun păcat pe care să nu-l poți comite pentru că ești de neatins ..

[+63, -3] Huh ?! Nu putea justifica punerea ei sub acuzare pentru droguri? Deci, doar pentru că nu cunoștea legile asta justifică o neinculpare ?? Știa clar ce se va întâmpla dacă ar fi prinsă cu un medicament greșit … și judecătorul care a decis acest lucru este problematic . 

[+26, -0] Întreaga industrie a divertismentului fiind ținută pe spatele drogurilor, nu este de mirare că Burning Sun nu a fost niciodată investigat în mod corespunzător.

[+24, -0] Au mai rămas vedete cu punțin creier în cap? Pentru că și-au trăit viața urmărind banii și faima, mintea lor este epuizată, iar viața lor a devenit dependentă de droguri.

[+20, -1] O vedeam pe BoA ca fiind atât de proaspătă ca și celebritate, așa că am văzut-o cum se destrăma așa … hul ~ SM a fost și el implicat în multe scandaluri în ultima vreme.

[+11, -1] După incidentul cu Seungri, a devenit clar cât de legată este industria divertismentului de droguri. Nu e de mirare că au închis ochii. Nu este surprinzător, deoarece este rezultatul scontat … 

 

Sursa

Un gând despre „[CCC] Procuratura nu o pune sub acuzare pe BoA pentru introducerea de medicamente ilegale în țară

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s