Hyeri din Girl’s Day face o donație generoasă cu ocazia zilei sale de naștere

Girl’s Day’s Hyeri Makes Meaningful Donation On Her Birthday

Hyeri din Girl’s Day își celebrează ziua de naștere într-un mod simbolic!

Cu ocazia zilei sale de naștere care a fost loc în data de 9 iunie, artista a făcut o donație generoasă campaniei „We = She Campaign” sponsorizată de cei de la UNICEF. Aceasta a donat 50 de milioane de woni (aproximativ 44.800 de dolari) pentru cumpărarea unor produse de igienă pentru tinerele din toată Coreea de Sud.

Legat de gestul său, Hyeri a comentat: „M-am documentat mult și am aflat despre fetele din toată lumea care se confruntă cu anumite dificultăți în perioada ciclului menstrual. Adesea, aceste fete nu dispun de produsele de igienă recomandate și consideră că acea perioadă a lunii o fac să pară impure. Mă doare inima când aud de acele cazuri în care fetele nu merg la școală, deoarece nu există băi separate pentru ele. Adică băieții și fetele folosesc aceleași băi. Sper ca gestul meu să ajute câtuși de puțin aceste adolescente, ca acestea să poată avea parte de o igienă sănătoasă și curată. Sper că nu vor mai avea parte de situații rușinoase pentru ele și să se simtă bine în corpul lor!”

Secretarul general Lee Ki Chul a declarat: „Beneficiarul nostru Hyeri a făcut un cadou frumos cu ocazia zilei sale. Deși este cea mai tânără membră a Clubului de Onoare, este cea mai inimoasă și atentă persoană de aici. Este un adevărat exemplu pentru toți angajații noștri, dar și pentru oamenii din jurul său. Fondurile donate de artistă vor fi utilizate cu multă grijă, cu obiectivul de a ajuta cât mai multe tinere care se confruntă cu probleme.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s