Joohoney din MONSTA X a povestit că a plâns din cauza conceptului său “înfricoșător”

Joohoney din MONSTA X este un rapper desăvârșit, dar și regele aegyo! 

Membrii MONSTA X Joohoney și I.M au avut recent o apariție la Jun Hyosung’s Dreaming Radio, unde au discutat multe subiecte diferite. În timpul introducerii lor, Joohoney s-a prezentat ca „un rapper care arată înfricoșător pe scenă, dar care este un dulce în afara scenei”, ceea ce a dus la o discuție despre imaginea „înfricoșătoare” a rapperului. Aici, membrul MONSTA X a făcut o mărturisire despre trecutul său.  

Joohoney a împărtășit ascultătorilor de radio că stresul imaginii sale „înfricoșătoare” l-a făcut să plângă la un moment dat în carieră. 

El a povestit: „Toată lumea continua să spună că arăt „prea înfricoșător.” Asta a devenit un stres al meu, așa că am plâns din cauza asta la un concert.”

El a continuat împărtășind faptul că videoclipul în care a plâns a început să circule online după concert: „În cele din urmă, filmările unui „idol plângând din cauza vizualului său înfricoșător” au început să circule online.”

Joohoney și-a continuat povestea dezvăluind că la acea vreme chiar și producătorii de la emisiunile de muzică erau speriați de aparițiile sale: „Chiar și producătorii de emisiuni muzicale îmi mai spuneau că arăt înfricoșător. Mi-au cerut să-mi șterg creionul de ochi.”

Deși acest lucru se întâmpla în trecut, el a reiterat pentru ascultătorii de radio că totul era pentru conceptul și imaginea sa: „Dar acesta a fost doar stilul meu de rap și acesta a fost personajul meu.”

Membrul MONSTA X și-a încheiat povestea împărtășind că, în cele din urmă, agenția i-a spus să își „modereze” imaginea agresivă: „Acum, chiar și agenția mea îmi spune să  mai moderez nițel acel caracter înfricoșător. Să pun un eyeliner mai șters și chiar și stilul meu de rap să fie  mai șters.”

Gazda emisiunii radio, Jun Hyosung, i-a oferit lui Joohoney un moment pentru a-și elibera stresul, împărtășindu-și adevăratul sine la radio. 

Acesta a spus: „La acea vreme, poate că păream înfricoșător și aveam multă ambiție, dar acum am devenit maestrul aegyo (drăgălaș). Vă rog să-mi arătați multă dragoste.”

După mărturisirea sa, internauții s-au adunat online pentru a-și împărtăși dragostea pentru Joohoney și imaginea lui drăguță:

„Este atât de drăguț.”
„Dragul de Joohoney este atât de drăguț.”
„Haha nebunie … este atât de drăguț.”
„Aegyo-ul său (drăgălășenia) este atât de  drăguț.”
„Honey al nostru este ca o prăjitură de orez, e atât de blând.”
„Este atât de drăguț. Cred că s-a simțit atât de rănit.”
„La început a fost puțin înfricoșător, dar acum, ori de câte ori îl văd pe el și pe Shownu, nu pot să nu râd.”
„Joohoney al  nostru este atât de drăguț. Serios … e atât de drăguț! Drăgălășenia în formă umană este Lee Joohoney.”

Toată lumea știe cât de drăguț și moale este în realitate Joohoney! Puteți vedea emisiunea întreagă puțin mai jos:

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s