Lee Hae In, adevărata câștigătoare la „Idol School” de la Mnet, vorbește despre eliminarea ei de la show

Lee Hae In Speaks Up About Her Unfair Elimination From “Idol School”

Lee Hae In a dezvăluit gândurile ei referitor la faptul că a fost eliminată din lista pentru debut a emisiunii de supraviețuire „Idol School” din 2017.

Lee Hae In a publicat o postare pe 12 iunie, la câteva zile după ce șeful de producție al emisiunii „Idol School”, Kim Tae Eun, a primit sentință cu închisoare pentru manipulare de voturi. A fost dezvăluit că Kim Tae Eun a eliminat-o pe Lee Hae In, în ciuda faptului că ea era prima în top după voturile publicului.

În postare sa, Hae In a explicat că ea a decis să vorbească după ce a ajuns la concluzia că e lucrul corect pentru fanii ei. Ea a continuat: „Eram îngrijorată că voi veți avea la fel de multe emoții ca și mine, dacă nu chiar mai multe, și m- întrebam dacă sunteți în regulă sau dacă vă faceți prea multe griji pentru mine. Ce vreau să spun e că mă descurc mai bine decât am crezut.”

„Am primit mai multe mesaje ieri și astăzi spunând „e târziu, dar felicitări”. Cu doar aceste cuvinte, sentimentele de tristețe și nedreptate pe care le-am tot blocat undeva adânc în acești patru ani au ieșit în lacrimi. Pe de o parte, probabil că simțind toate acestea m-au făcut să mă simt ușurată.”

Ea a adăugat: „Cred că cuvântul pe care mi-am dorit să îl aud tot mai mult este „felicitări”, ca eu să răspund „mulțumesc”. Oricum, voi crește mai puternică, pentru a egala încrederea tuturor în mine, și pentru a avea mai multe momente fericite de sărbătorit împreună. Voi face tot ce pot să demonstrez că nu veți fi dezamăgiți în mine.”

„Vă rog să mâncați bine și să savurați zilele de weekend. Cuvintele pe care am vrut să le spun sunt „E târziu să spun asta, dar mulțumesc pentru că m-ați adus pe primul loc”.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s