Poliția a respins acuzațiile de defăimare împotriva persoanei ce a acuzat-o pe Lia din ITZY de bullying + JYP răspunde

În luna februarie a acestui an, Lia din ITZY a fost acuzată că a fost o hărțuitoare în școală. Această acuzație a fost respinsă rapid de către JYP Entertainment. În acel răspuns, agenția a promis că va acționa în instanță împotriva celor care au ales să dăuneze reputației artiștilor săi.

Pe 13 iunie, Stația de Poliție din Incheon Yeonsu a dezvăluit că ei nu vor mai continua cu acuzațiile de defăimare împotriva presupusei victime a Liei, ce a fost menționată ca A, invocând Actul de Protecție a Informației.

A a acuzat-o pe Lia că aceasta a împrumutat bani fără să ramburseze și a abuzat-o pe prietena ei fără un motiv. Când A a apărat-o pe prietena ei întrebând-o pe Lia de ce o abuzează, Lia a înjurat și ei, contribuind la trauma de abuz constant.

După investigațiile asupra persoanei A, poliția a ajuns la concluzia că va fi dificil de acuzat pe A de defăimare, întrucât nu sunt dovezi că A a scris fals articolul, sau că A l-a scris cu scopul de calomnie.

Pe această temă, A a declarat pentru Yeonhap News că încă îi este dificil să se gândească despre acea perioadă de timp: „Vreau scuze adevărate.”

După ce a fost contactată de portalurile de știri pentru comentarii, JYP Entertainment a răspuns pentru Newsen următoarele: „Noi am auzit de rezultate din media și încercăm să aflăm mai multe detalii. Totuși, va fi dificil să acceptăm rezultatele așa cum au fost anunțate. Noi vom decide cum să răspundem după de totul va fi mai clar.”

sursa: (1), (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s