“The Witch’s Diner” dezvăluie postere misterioase cu Song Ji Hyo, Nam Ji Hyun și Chae Jong Hyeop

Song Ji Hyo, Nam Ji Hyun, And Chae Jong Hyeop Welcome Viewers To “The Witch’s Diner” In New Character Posters

The Witch’s Diner a lansat posterele cu protagoniștii!

Noua dramă fantasy spune povestea unei vrăjitoare care deține un restaurant, unde vinde preparate care îndeplinesc dorințe. Însă, pentru aceste dorințe, clienții trebuie să plătească cu sufletele lor.

Song Ji Hyo va juca rolul lui Hee Ra, proprietara restaurantului, care prepară misterioasa ‘mâncare a sufletului’ ce vine cu un cost mare. În posterul lansat, vrăjitoarea Hee Ra poartă o rochie mov și îi captivează pe telespectatori cu aura sa întunecată și puternică. Mesajul de pe poster este – „Încearcă, chiar dacă vine cu un preț”. În ciuda, senzației terifiante din spatele cuvintelor, mesajul îi face pe oameni să nu poată rezista și să guste din mâncarea sa.

Nam Ji Hyun o interpretează pe Jin, care a devenit clientă a restaurantului pentru a putea încheia înțelegerea cu vrăjitoarea. Cuvintele de pe posterul acesteia sunt – „A fost alegerea me… sau soarta mea a fost deja decisă?” Din ce vedem, Jin pare prizoniera unui contract din care nu mai are scăpare.

Chae Jong Hyeop joacă rolul lui Gil Yong, care lucrează part-time la restaurant și impresionează cu abilitățile sale de servire. În poster, Gil Yong ține o tavă plină cu obiecte ciudate și misterioase. Mesajul de pe posterul lui este – „Dorința mea, te rog să păstrezi secretul”, ceea ce îi face pe telespectatori să fie și mai curioși.

“The Witch’s Diner” va avea premiera pe 16 iulie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s