Băieții din UP10TION vorbesc despre albumul „Connection” și altele

UP10TION Talks About Participating In Production Of New Album, Meaning Of “Connection,” And More

În data de 14 iunie, cei din UP10TION au organizat un showcase online cu ocazia lansării celui de-al doilea album complet, intitulat „Connection”.

Albumul nou lansat a reprezentat revenirea băieților d in UP10TION după 9 luni. „Connection” a fost lansat împreună cu piesa reprezentativă, anume „SPIN OFF”.

Kogyeol a dezvăluit: „Ultimul nostru album a fost despre încurajarea persoanelor să-și găsească propria lumină. Însă, cu acest album am decis să arătăm faptul că ne putem găsi lumina mult căutată împreună.” Xiao a adăugat: „Am vrut să subliniem mult elementul acesta, conexiunea în sine. De asemenea, am exersat mult pentru a dovedi tuturor că ne-am îmbunătățit calitățile.”

Dintre cele zece piese pe care le conține albumul, Kuhn și Bit-to au scris majoritatea versurilor. Bit-to și Kogyeol au scris împreună piesa „Sky Line”, iar Xiao a compus piesele „Destroyed” și „Honey Cake”. Xiao a mărturisit: „Mă bucur să văd că melodiile scrise de mine au ajuns în albumul actual. Am fost foarte emoționat să le văd lansate, deoarece speram ca fanilor să le placă.”

Kuhn și Bit-to au participat și la scrierea pentru partea de rap a piesei „SPIN OFF”. Legat de acest aspect, Kuhn a comentat: „Am abordat această melodie cu un puternic sentiment de determinare. Am vrut încă de la început să fie o melodie puternică, pentru a reprezenta un nou început. Amândoi suntem mulțumiți de rezultate.”

Bit-to spus: „Prin acest album, am vrut să ne arătăm propria culoare și lumină. Am vrut să dovedim faptul că această conexiune pe care o deținem e mult mai puternică decât pare.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s