Hyungwon din MONSTA X explică de ce și cum a scris versurile în engleză ale melodiei „Secrets”+ pictorial

Într-un interviu pentru revista Rolling Stone din Coreea, Hyungwon a vorbit despre faptul că a scris două melodii pentru noul album MONSTA X și a povestit cum a creat prima lui melodie în engleză pentru grup.

Luna aceasta, MONSTA X a revenit cu mult așteptatul  mini-album, „One of a Kind”. Alături de piesa de titlu „Gambler”, una dintre piesele remarcabile de pe albumeste „Secrets”, care a fost scrisă în întregime în limba engleză. Într-un nou interviu pentru Rolling Stone, Hyungwon a vorbit despre de ce și cum a co-scris versurile „Secrets” în limba engleză.

„Dintre albumele noastre”, a început Hyungwon, „îmi place foarte mult „All About Luv ”.” Ajungând pe locul cinci în topul Billboard 200 din SUA, albumul de studio All About Luv din 2020 a fost primul album al MONSTA X lansat în întregime în limba engleză și a fost aclamat de criticii din SUA până în Coreea și Anglia.

Hyungwon a continuat să explice că a scris versurile de la „Secrets în limba engleză pentru că a vrut să aducă melodii pop cum au fost cele din albumul All About Luv pe albumul One of a Kind. Desigur, nu a fost ușor. Deși limba engleză a lui Hyungwon este destul de bună, el este departe de a fi fluent, efortul său fiind și mai impresionant: „Procesul de scriere a versurilor în engleză a fost cam lung, deoarece nu vorbeam engleza suficient de bine pentru a scrie versuri.

Deci, cum a reușit? Hyungwon a venit cu o metodă inteligentă pentru a-și începe versurile în limba engleză. „Am scris versurile în coreeană mai întâi”, a explicat el, „apoi le-am tradus în engleză și le-am rescris pentru a se potrivi ritmului”. Hyungwon a spus că i-a luat ceva timp să creeze melodia finită, el consideră că este „o experiență bună”.

Și, deși s-ar putea să fi avut o perioadă oarecum dificilă, fanii Monbebe sunt de acord că piesa nu ar fi putut fi mai bună.

Aveți interviul complet oferit jurnalistului american Jeff Benjamin puțin mai jos. Totodată, vă oferim și câteva poze ale noului pictorial cu Hyungwon, I.M și Joohoney.

MONSTA X

 

 

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s