Mina din TWICE vorbește despre grijile avute despre imaginea ei + împărtășește amintiri de vară!

TWICE’s Mina Opens Up About Past Worries Over Her Image + Shares Her Favorite Summer Memories

Într-un interviu recent pentru revista Harper’s Bazaar, Mina din TWICE a reflectat asupra carierei sale și a povestit aspecte din trecut!

Când a fost întrebată despre îngrijorările sale anterioare, idolul a dezvăluit că obișnuia să își facă griji cu privire la imaginea ei și dacă trebuie să pară mai veselă: „Am vrut să am o imagine distinctă, pe care oamenii să o rezume într-un singur cuvânt când m-au văzut cântând pe scenă”, și-a amintit ea.

Cu toate acestea, datorită feedback-ului pozitiv din partea celor din jurul ei, Mina nu mai are aceste preocupări acum. „Îmi făceam griji că trebuie să am o energie mai strălucitoare”, a explicat ea, „dar există oameni care îmi spun că sunt elegantă și grațioasă așa cum sunt”.

În timp ce TWICE a revenit recent cu noua melodie estivală „Alchool-Free”, Mina a continuat să împărtășească câteva dintre amintirile ei preferate de vară.

„Când mă gândesc la vară, îmi amintesc că m-am dus în Hawaii împreună cu celelalte membre TWICE pentru filmare”, a spus Mina. „Hawaii este un loc frumos, chiar dacă nu faci nimic, dar când nu filmam, m-am distrat foarte mult înotând și scufundându-mă cu ale mele colege”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s