Fetele din TWICE ne dezvăluie câteva secrete în timp ce reacționează la videoclipul piesei ”Alcohol-Free”

Watch: TWICE Reveals Secrets Behind Their “Alcohol-Free” MV In Fun Reaction Video

Fetele din TWICE reacționează la videoclipul piesei pentru revenire, „Alcohol-Free”!

În timp ce filmulețul este derulat, membrele trupei TWICE discută despre modul în care au fost făcute filmările, dar dezvăluie și câteva detalii despre felurile de mâncare preferate și altele.

De exemplu, Nayeon ne dezvăluie un secret despre scena în care aceasta aruncă un pahar de cocktail pe jos. Aparent, aceasta a fost instruită să arunce un stilou pe pământ, fără să știe cum va fi videoclipul editat. Chaeyoung mărturisește că în scena în care se prefăcea că plutea, stătea de fapt așezată pe un scaun, cu spatele pe suprafața acestuia.

Pe de altă parte, Jihyo spune că ea chiar a stat într-un pahar gigantic de cocktail, fără a mai fi necesară editarea acelei scene. „A fost înfricoșător”, mărturisește aceasta.

Mai apoi, Nayeon explică o eroare care a fost făcută în videoclip, spunând: „Am filmat trei versuri ale coregrafiei în aceeași locație. Am filmat o scenă în timpul zilei, una pe timpul nopții și una la apus. Eu și Jihyo ne-am schimbat coafura de fiecare dată. Din cauza acestui lucru, în videoclipul oficial, părul nostru se schimbă brusc, deși în spatele nostru se vede apusul”.

În ceea ce privește scenele care conțineau oglinzi, Dahyun a spus: „Oriunde ne uitam, erau doar oglinzi. Așadar, nu aveam nicio idee unde se afla camera de filmat. Așa că am fost nevoite să ne uităm în oglindă în timp ce dansam sau făceam alte lucruri. A fost atât de jenant!”

Puteți urmări videoclipul complet mai jos:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s