Ha Sung Woon dezvăluie secretul din spatele tenului său perfect!

În timpul emisiunii din data de 22 iunie de pe canalul radio SBS Power FM, „Choi Hwa Jung’s Power Time”, Ha Sung Woon, care a revenit după 7 luni cu al cincilea mini-album, intitulat „Sneakers”, a apărut în calitate de invitat.

Doi ascultători au trimis următoarele mesaje: „Arăți de parcă ai ieșit dintr-un webtoon” și „Cum ai grijă de pielea ta perfectă?”, la care acesta a răspuns: „Este prima dată când am fost asociat cu un personaj webtoon. Există multe alte persoane care chiar arată ca și când ar fi ieșit dintr-un webtoon. În ceea ce privește pielea mea… pielea mea este o moștenire. Seamănă cu a mamei mele”. 

DJ-ul radio Choi Hwa Jung a spus și el: „Mama ta trebuie să fie foarte drăguță. Dar ai vreun sfat despre cum să ai grijă de pielea ta?”. Ha Sung Woon a răspuns: „O mulțime de oameni îmi cer sfaturi pentru îngrijirea pielii, dar nu există sfaturi speciale pentru asta. Eu mănânc bine și dorm bine. Într-adevăr, nu există altă metodă. De asemenea, îmi mai aplic măști faciale din când în când”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s