Roluri de K-drame în care Wonho ar putea juca cu succes

Nu este neobișnuit ca idolii K-Pop să treacă la actorie, fiind o modalitate de a-și extinde orizonturile creative în industria de divertisment coreeană.

De altfel, unii dintre cei mai populari actori coreeni de astăzi, atât din film cât și din televiziune, au avut cariere de succes ca idoli înainte și uneori și-au gestionat simultan cariera de actorie și de muzica. Inutil să spunem că acești artiști lucrează din greu și o fac sincer. Cum din ce în ce mai mulți idoli optează pentru actorie, fanii așteaptă de multe ori cu interes maxim ca idolul lor preferat să își anunțe și debutul în actorie.

Astăzi vom vorbi despre Wonho! Wonho este popular atât în fandomul K-Pop, cât și în afara sa, pentru calitățile vizualele sale uluitoare și pentru fizicul său bine lucrat, el fiind o apariție destul de neconvențională când vine vorba de cum se prezintă în general idolii K-Pop.

Printre fani, este cunoscut pentru muzicalitatea și expresivitatea sa remarcabilă, nu numai prin vocea și versurile sale, ci și prin modul în care se prezintă și în videoclipurile muzicale. Există atât de multă profunzime în prezența lui, încât este cu adevărat doar o chestiune de timp înainte ca acesta să decidă să accepte un proiect de actorie.

În cazul în care acest lucru se întâmplă vreodată, iată primele 3 genuri care credem că l-ar prinde bine pe Wonho!

1. Comedie romantică

Fanii știu că Wonho este un om absolut dulce și cu o inimă de zahăr. Faptul că s-ar putea să nu fie prima impresie atunci când îl întâlnești pentru prima dată, mai ales având în vedere fizicul său intimidant și impresionant, funcționează și mai bine într-un scenariu de comedie romantică. Odată cu popularitatea crescândă a adaptărilor webtoon, ni-l putem imagina perfect întruchipând ui personaj de manhwa care prinde viață! 

Cei de la Kpopmap au sugerat că i s-ar potrivi perfect rolul din  webtoon-ul ‘I Love Yoo’ sau personajul Number 4 din ‘Devil No. 4’ ! Nu știm dacă ați urmărit webtoon-urile respective, dar, dacă da, ne puteți scrie despre ele la comentarii.

2. Rol de acțiune

Este probabil un rol evident, deoarece nu există nicio formă în care băieții răi i-ar putea rezista dacă Wonho intervine pentru a proteja binele. Dualitatea sa ar fi și mai evidentă și mai fermecătoare într-un scenariu de acțiune și cine nu ar fi încântat să vadă toți acei mușchi pentru care Wonho a lucrat atât de mult, în acțiune! Ceea ce ar fi și mai interesant ar fi să vedem cum Wonho se contopește cu personajele sale, luând caracteristicile lor. Dacă avem noroc, am putea vedea chiar și o parte mai întunecată a sa, ceva de genul unui Vincenzo Cassano din „Vincenzo” sau Kim DoGi din „Taxi Driver”!

3. Fantezie

Ceva care diferențiază divertismentul coreean și K-Dramele de restul divertismentului global este adaptarea la seriale a mitologiei, legendelor urbane, ființelor supranaturale și a tuturor lucrurilor fantastice. Unele dintre cele mai populare K-Drame de până în prezent includ epicul ‘Goblin’, ‘My Love From The Star’, ‘Tale of the Nine-Tailed’, ‘The Legend of the Blue Sea” și multe altele. Wonho are temperamentul perfect să joace o ființă supranaturală maiestuoasă și abia așteptăm să vedem acea parte a lui strălucind!

Ce alte genuri ați adăuga la această listă? Împărtășiți-vă părerile cu noi în secțiunea de comentarii!

Sursa

2 gânduri despre „Roluri de K-drame în care Wonho ar putea juca cu succes

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s