Lee Seung Gi exprimă cum ar reacționa dacă iubita sa ar ieși la o întâlnire cu un alt bărbat

Aparent, lui Lee Seung Gi nu-i i-ar păsa așa tare dacă iubita lui ar ieși cu un alt bărbat.

În timpul unui episod din emisiunea „Master in the House” de pe SBS, membrii distribuției au vorbit despre următorul subiect: este în regulă sau nu pentru ei dacă iubitele lor ies să bea cu un prieten de sex masculin.

Spre deosebire de ceilalți membri, Lee Seung Gi a dezvăluit că el crede că este în regulă ca prietena lui să ia masa și să bea cu prietenul ei.

Actorul a explicat motivul: „Totul este despre încredere. Dacă într-adevăr ai încredere în ea, o vei lăsa să ia masa sau să iasă la o băutură împreună cu prietenul ei de sex masculin”.

Auzindu-l, Yang Se Hyung l-a „atacat” cu întrebări: „Vrei să spui că ești în regulă cu asta? Imaginează-ți că o vezi pe prietena ta cu un prieten de sex masculin. Doar ei doi. Prietena ta poartă o rochie și tipul poartă un frac. Ești okay și cu asta? Dacă așa ți se pare, atunci voi recunoaște”. Lee Seung Gi a izbucnit apoi în râs.

Lee Seung Gi a adăugat: „De asemenea, obișnuiam să cred că nu-mi pot lăsa iubita să-și întâlnească prietenul bărbat. Totuși, mi-am dat seama că sunt momente în care și eu trebuie să-mi întâlnesc o prietenă, care e femeie, însă nu există cineva pe care îl pot lua ca martor când fac asta”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s