The Boyz spun că mai mulți fani sasaeng s-au strecurat în locuința lor + îi roagă pe fani să le respecte intimitatea

Trupa The Boyz se plânge de invadarea intimității, lucrurile părând că au scăpat de sub control.

Pe 22 iunie, un reprezentant al agenției The Boyz, Cre.Ker Entertainment, a postat un anunț la cafeneaua oficială a fanilor grupului: „A devenit un eveniment din ce în ce mai frecvent ca oamenii să viziteze spațiile private ale grupului (birou, casă, salob de înfrumusețare, etc.), să urmărească artiștii în timp ce se află într-un vehicul în mișcare și să încerce să-i filmeze în timpul programelor și în spații private. Datorită frecvenței acestor evenimente, vă cerem ferm, încă o dată, să vă opriți.”

Ei au continuat, „În ciuda restricțiilor din partea personalului atunci când acești indivizi intră în locațiile programelor private ale artiștilor, există acțiuni continue de filmare ilegală și interferare cu programele care duc la daune financiare, plângeri interne și externe și multe altele.”

De asemenea, s-a dezvăluit că anumite grupuri de indivizi au fost raportate recent pentru intrarea în spațiile de locuit ale membrilor The Boyz. Reprezentantul a scris: „Dimineața devreme, vinerea trecută, am descoperit mai mulți indivizi care așteptau în fața clădirii unde locuiesc membrii. Am dori să informăm pe toată lumea că i-am raportat pe acești indivizi și, deși au încercat să fugă, au fost prinși și și-au primit pedeapsa de la departamentul de poliție. În afară de aceștia, au existat și alte persoane care au intrat în clădire și au filmat ilegal. Au fost prinși pe camerele video ale clădirii, pe care el-am predat poliției, iar indivizii sunt în prezent dați în urmărire.”

În cele din urmă, au lansat o declarație de avertizare, spunând: „Vă rugăm să vă opriți imediat din a vizita artiștii și din a provoca neplăceri, achiziționând ilegal informațiile lor de contact și trimitând continuu apeluri și mesaje artiștilor”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s