Kang Seung Yoon din WINNER vorbește despre noua dramă „Voice 4” și motivația sa

WINNER’s Kang Seung Yoon Talks About His New Drama “Voice 4” + His Biggest Motivation

În recentul interviu realizat de revista Marie Claire, artistul a avut ocazia de a discuta despre cariera sa de idol și actor!

La începutul acestui an, Kang Seung Yoon a lansat primul său album solo, intitulat „PAGE”. În interviu, acesta a vorbit cu drag despre realizarea sa, mărturisind: „Cred că acest album va rămâne o amintire prețioasă pentru mine. Chiar dacă va trece timpul, îmi voi aminti fiecare moment clar”.

Pe lângă cariera sa de cântăreț, acesta este și actor. Liderul grupului WINNER joacă recent în noua dramă „Voice 4”, având rolul personajului Han Woo Joo. Legat de acest aspect, a spus: „Am fost încântat când am primit acest rol, deoarece mereu mi-am dorit să interpretez un personaj care este expert în domeniul său. Sunt entuziasmat să joc rolul unui personaj total diferit de personalitatea mea reală.”

Mai apoi, Kang Seung Yoon a vorbit despre ceea ce-l motivează să meargă mai departe: „În zilele acestea, cea mai mare motivație provine de la oamenii din jurul meu. Este greu să muncești atât de mult, doar ca să-ți vezi familia, prietenii și cunoscuții mândri de realizarea ta.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s