Netflix plănuiește un jaf la Olimpiada din 1988 Olympics într-un blockbuster plin de staruri Hallyu

Netflix a anunțat distribuția plină de stele pentru noul blockbuster de acțiune „Seoul Vibe”.

Potrivit Netflix, noul film va fi un film de acțiune care urmărește o cursă cu mașina, a cărui acțiune este plasată în  anul 1988, când au avut loc Jocurile Olimpice de la Seul. În ziua în care încep Jocurile, niște șoferi amatori încearcă să găsească o echipă de hoți care au furat banii unui VIP în timp ce țara este ocupată cu olimpiada.

Actorul Yoo Ah In a fost ales ca protagonistul principal al poveștii și el va juca rolul lui Dong-wook, „cel mai bun drifter al echipei Supreme Sanggye-dong”, susținut de Go Kyung Pyo care îl interpretează pe Woo-sam, coechipierul lui Dong-wook.

Tot în echipa Sanggye-dong va fi și Jun-gi, jucat de Ong Seong Wu, „MacGyver” al echipei. Park Ju Hyun va juca rolul lui Yun-hee, sora lui Dong-wook. Lee Kyu Hyung îl va juca Bok-nam, omul care cunoaște toate cotloanele din orașul Seul.

Moon So Ri va prelua rolul președintelui Gang, care controlează misteriosul VIP din umbră, iar Jung Woong In va juca rolul unui procuror care va avea un rol major în planurile echipei Sanggye-dong. Kim Sung Kun va juca rolul secretarului Lee, care lucrează sub Gang pentru a gestiona și ascunde banii VIP-ului.

Regizorul Moon Hyeon Seong va prelua conducerea acestui mega proiect de cinema. Anterior, el a regizat „Korea” (2012) și „The King’s Case Note” (2017).

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s