Song Joong Ki selectează toate personajele interpretate de acesta pentru a forma un grup K-pop + altele

Watch: Song Joong Ki Sorts His Drama And Movie Characters Into An Idol Group And More

Actorul Song Joong Ki împreună cu agenția sa s-au distrat de minune jucându-se un joc interactiv!

În videoclipul lansat, actorul stă pe scaun în timp ce privește nouă dintre personajele pe care le-a jucat în dramele sale anterioare, pentru a răspunde câtorva întrebări interesante. Personajele au fost: Goo Yong Ha din „Sungkyunkwan Scandal”, Yi Do din „Tree With Deep Roots”, Kang Ma Roo din „The Innocent Man”, Yoo Shin Ji din „Descendants of the Sun”, Eun Seom și Sa Ya din „Arthdal ​​Chronicles”, Chul Soo din „A Werewolf Boy”, Tae Ho din „Space Sweepers” și Vincenzo Cassano din „Vincenzo”.

Prima întrebare a fost următoarea: „Cine este cel mai bogat dintre personaje?”. Aici, actorul dezbate puțin între Vincenzo Cassano și Yi Do, dar într-un final îl alege pe Vincenzo, deoarece Yi Do are titlul de prinț moștenitor și încă nu deținea averea.

Mai apoi, a fost întrebat: „Cine ar câștiga într-o luptă?” la care Song Joong Ki răspunde: „Cred că Vincenzo l-ar învinge pe Yoo Shin Jin, pentru că el e capabil să încalce legea.”

La întrebarea „Cine ar fi cel mai popular?”, actorul spune: „Chul Soo, pentru că nu am întâlnit pe nimeni în viața mea să spună că nu îi plac cățelușii.”

Una dintre cele mai interesante cerințe date, a fost aceea de a sorta personajele sale în așa fel încât să creeze un grup K-pop format din nouă membrii. După ce se plânge că este o cerință dificilă, artistul răspunde într-un final: „Cred că îl voi alege pe Goo Yong Ha ca fiind membrul vizual al grupului. Sigur ar filma multe reclame. Yi Do ar fi potrivit ca lider. Este regele tuturor din Sejong! Companiile ar îngenunchea în fața sa. Îl aleg pe Chul Soo ca maknae, pentru că e simpatic, la fel ca Taemin din SHINee. Yoo Shin Jin ar fi un membru bun la emisiuni, pentru că e foarte viclean și i s-ar potrivi orice.”

După selecția sa, Song Joong Ki întâmpină probleme când trebuie să aleagă un vocalist și un dansator principal spunând: „Nu există nimeni cu așa calități aici!”, iar apoi adaugă: „De asemenea, îi voi da afară pe Tae Ho și Eun Seom. Ei s-au antrenat cu ceilalți, dar nu au putut debuta!”

Puteți urmări întreg videoclipul amuzant mai jos:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s