Cum a răspuns Seungri întrebările legate de chaturile cu Jung Joon Young la ultima înfățișare în fața tribunalului militar

În dimineața zilei de 30 iunie, fostul membru Big Bang, Seungri, a participat la cea mai recentă audiere a instanței militare în procesul său „Burning Sun” aflat în desfășurare la baza Yongin a armatei.

Pentru această ședință, procuraturii i s-a oferit posibilitatea de a-l interoga pe inculpat. Drept urmare, Seungri s-a prezentat personal pentru a răspunde la diferite întrebări legate de afilierea sa în grupurile de chat de pe Kakao Talk ale fostului cântăreț Jung Joon Young. Această sesiune care a avut loc pe 30 iunie urmează unei audieri anterioare, în cadrul căreia Jung Joon Young a apărut ca martor pentru a răspunde la întrebări despre acuzațiile de prostituție ale lui Seungri.

Reprezentantul procuraturii l-a întrebat pe Seungri: „Există dovezi de prostituției ilegală în chatul de pe Kakao. A fost conținut care menționează furnizarea de divertisment separat pentru clienții japonezi. Nu știați acest lucru?”

Seungri a răspuns: „Mesajele din grupruile de chat de pe Kakao nu sunt tot ceea ce există în viața mea. Există o mulțime de grupuri diferite și am folosit și alte 5 aplicații de mesagerie pe rețelele de socializare. Chiar dacă sunt departe de telefonul meu pentru o clipă, se acumulează aproape 500 de mesaje necitite. Doar pentru că există dovezi că mesaje au fost trimise și schimbate, nu înseamnă că le-am analizat pe toate.”

Seungri a abordat și problema clienților japonezi, care ar fi primit servicii de prostituție ilegală furnizate de gruparea lui Seungri. „În timpul petrecerii de Crăciun, am invitat cunoștințe din întreaga lume. Acei cunoscuți și-au adus proprii cunoscuți, iar acești oameni au ei înșiși mulți alți cunoscuți în Coreea, în afară de mine. În alte grupuri de chat, au fost discuții despre cunoscuții din alte țări. și țări, precum Vietnam, China, Malaezia etc. „

Seungri a subliniat apoi: „Așa cum am spus mai devreme, grupurile de chat de pe Kakao nu sunt tot ceea ce există în viața mea. Îmi cer scuze față de publicul național, dar pentru că erau grupuri de chat cu doar cunoștințele mele apropiate implicate, am schimbat cuvinte vulgare. Îmi este jenă pentru asta.”

Procesul militar în curs de desfășurare al lui Seungri implică acuzații penale, inclusiv delapidare, încălcare a legilor de securitate  alimentară, imixtiune în afaceri, distribuire ilegală de filme făcute pe ascuns, solicitare ilegală de prostituție și multe altele. Apărătorii lui Seungri continuă să nege majoritatea acuzațiilor împotriva sa, inclusiv solicitarea de servicii de prostituție ilegale.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s