Lou și Ziu din VAV se înrolează în armată mai devreme pentru a scurta inactivitatea trupei

VAV’s Lou And Ziu To Enlist In Military Early To Minimize Group’s Hiatus

Lou și Ziu din VAV își anunță planurile de înrolare.

Primul membru din VAV care s-a înrolat în armată a fost Baron, urmat de Ace. Fiind cei mai mici din trupă, Lou și Ziu nu sunt obligați să facă serviciul militar încă. Cu toate acestea, cei doi artiști au decis să se înroleze, cu speranța că așa vor scurta inactivitatea grupului în care se află. Ambii intenționează să-și continue activitatea, odată cu întoarcerea lor.

În data de 2 iulie, agenția A TEAM Entertainment a anunțat: „Lou și Ziu din VAV se vor înrola ca soldați activi pe data de 12 iulie.”

După anunțul făcut, cei doi membrii au decis să li se adreseze în mod direct fanilor. Ca urmare, fiecare a scris câte un mesaj scris de mână, unde și-au exprimat gândurile. Lou a transmis: „Deoarece am avut fanii lângă noi în ultimii cinci ani, am acumulat o mulțime de amintiri plăcute. Vă mulțumim pentru toată dragostea și susținerea voastră! Promitem că vom deveni o trupă mult mai bună în viitor.

Ziu a scris: „Prima dată când ne-am întâlnit fanii a fost în anul 2017. Nu voi uita acele clipe prețioase petrecute alături de voi. În timp ce voi face serviciul militar obligatoriu, voi acumula energie din susținerea voastră!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s