Hyungwon din MONSTA X a plătit masa pentru fanii săi și toți clienții unui restaurant în care a mâncat

기사 대표 이미지:[SBS Star] MONSTA X HYUNGWON Pays for All Customers at a Restaurant

Hyungwon din trupa MONSTA X este clar idolul cu care trebuie să te întâlnești atunci când ieși în oraș să mănânci!

Știrea a fost publicată de către un fan Monbebe și s-a răspândit urgent pe rețelele de socializare. Relatarea spune cam așa: „Pentru că MINHYUK tot vorbea despre acest restaurant de galbi-jjim (coaste) din Sinsa-dong, Gangnam-gu în emisiunea sa de radio zilele trecute, am decis să merg acolo azi.”

Ea a continuat: „La restaurant, era cineva pe care nu mă așteptam să-l văd – HYUNGWON. Am fost cu adevărat surprinsă. M-am dus scurt să-l salut și m-am simțit foarte emoționată atunci. Mâinile și picioarele mele au tremurat atât de mult.”

Ea a adăugat: „Înainte de a părăsi restaurantul, nu numai că a plătit pentru masa noastră, ci și pentru toate mesele de la restaurant. El este absolut frumos în interior și în exterior.”  

Nu după mult timp, un alt fan MONSTA X a scris și pe rețelele de socializare: „M-am dus astăzi la locul galbi-jjim din Sinsa-dong și s-a întâmplat să îl  văd acolo pe HYUNGWON.  Chiar îmi doream astăzi să mănânc galbi-jjim, știi. De aceea am mers acolo; fără alt motiv. Cred că a fost ziua mea norocoasă. HYUNGWON a fost uimitor de frumos.”

El a continuat: „A plătit pentru tot restaurantul. În timp ce HYUNGWON pleca, le-a spus tuturor:„ Vă rog să vă bucurați de masă ”. cu un zâmbet. L-am adorat și mai mult după se s-a întâmplat astăzi.”

După ce au văzut aceste postări, fanii au lăsat comentarii precum „Ce înger!”, „Ce? Este adevărat? Ce bun!”, „Pentru toți clienții ?! Uau. Serios, uau.”

Dacă nu știați, nu este prima dată când un membru MONSTA X le plătește fanilor consumația. S-a întâmplat în trecut și cu alți membri. Minhyuk este atât de generos încât, într-o discuție cu fanii Monbebe, a înțeles greșit ce i-au spus aceștia, și a scos cardul de credit, crezând că i l-au cerut.

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s