Fanii reacționează la vara fierbinte a lui Wonho!

O nouă zi, o nouă postare virală a lui Wonho!

Este incredibil de răsplătitor să fii fan al lui Wonho. Idolul este renumit pentru talentul său incredibil la cântat, compoziție, producție, dans și multe altele. Cu toate acestea, pur și simplu nu se poate nega că este atractiv dincolo de orice imaginație și că dragostea sa pentru antrenamentele fizice este cel puțin este admirabilă. 

Wonho iubește să posteze fotografii cu el la sala de sport, arătându-și mușchii, cu diverse activități pe care le desfășoară, cum ar fi alpinismul, plimbările în zone pustii și multe altele. Desigur, nu ne plângem, pentru că ce este mai frumos decât să ne vedem idolul trăindu-și viața la maximum și făcându-ne parte din călătoria lor?

Idolul se simte confortabil împărtășind aceste imagini cu fanii săi, dovedind cât de bine se simte cu fanii săi, cu care vrea să împărtășească cât mai multe.  Mai mult, idolul acceptă tot felul de propuneri de la fanele sale: spre exemplu, le arată exerciții pentru abdomen, încearcă yoga la înălțime pentru ele, face pilates și multe altele (și bineînțeles, filmează totul!).

Și Wonho nu uită nici de postările de „sete”. În urmă cu doar o zi, acesta a încărcat câteva fotografii cu el la plajă, arătându-și proporțiile herculiene și flexându-și puțin mușchii divin în timp ce mergea prin apă. Idolul părea să se distreze mult și era foarte încrezător în el.

Cu toate acestea, ceea ce a urmat a fost un atac de meme-uri de proporții epice asupra fotografiilor lui Wonho, fanii  editând rapid diverse lucruri pe el și în jurul lui. De fapt, pozele editate au fost atât de impresionante încât Wonho însuși nu a putut să nu le împărtășească, dovedind totodată că nu se ia prea mult în serios uneori.

Mare mi-a fost uimirea când am văzut că Wonho este un autentic „stalker” al fanilor săi, pozele de mai jos fiind toate editate de către fani Wenee și Monbebe cunoscuți în comunitate.

Așadar, aveți grijă ce postați pe Twitter, pentru că idolii voștri vă supraveghează în real-time! Care dintre pozele de mai sus vă place cel mai mult?

 

Sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s