Park Seo Joon, V din BTS, Park Hyung Sik și Peakboy au mers la întâlnirea fanilor lui Choi Woo Shik

Park Seo Joon, BTS’s V, Park Hyung Sik, And Peakboy Make Special Appearance At Choi Woo Shik’s Fan Meeting

Gașca  Wooga este cel mai înfocat fan al lui Choi Woo Shik!

Pe 5 iulie, actorul Choi Woo Shik a ținut o întâlnire live a fanilor online „A Midsummer Night’s Dream” prin KakaoTV. În timpul întâlnirii cu fanii, el a fost vizitat de membrii echipei Wooga Squad, grupul de prieteni apropiați format din el însuși, Park Seo Joon, V din BTS , Park Hyung Sik și Peakboy.

Choi Woo Shik le-a mulțumit prietenilor săi că au venit în ciuda programelor lor aglomerate și le-a cerut să împărtășească ce au mai făcut. Park Seo Joon a spus: „În prezent filmez filmul„ Concrete Utopia ” ”. V a spus: „Mă pregătesc pentru revenirea noastră cu un nou album în iulie ”. Park Hyung Sik a spus: „Filmez drama „Happiness”. Choi Woo Shik a adăugat: „Hyung Sik a venit de fapt imediat după filmarea sa pentru dramă. Trebuie să plece din nou imediat după asta, așa că îi sunt recunoscător .”

În calitate de unică gazdă a întâlnirii sale cu fanii, Choi Woo Shik a dat semne că ar avea emoții, iar prietenii lui au râs și l-au tachinat, întrebându-l: „Ești atât de emoționat?” Choi Woo Shik a răspuns: „Nu am făcut atâtea emisiuni în direct”.

Echipa Wooga a participat la un concurs de teste unde a trebuit să-și testeze cunoștințele despre Choi Woo Shik. Una dintre întrebări a fost numele cu care Choi Woo Shik îl salvase pe Park Seo Joon ca pe telefonul său. Choi Woo Shik a dezvăluit că era „Driver Park Young Gyu” și a explicat: „Când nu conduceam, îl sunam și îl puneam să mă ducă cu mașina. De atunci, l-am salvat ca „șofer”. Au trecut opt ​​ani, dar nu intenționez să îl schimb. ” (Numele nașterii Park Seo Joon este Park Yong Gyu.)

Niciunul dintre prieteni nu a ghicit răspunsul la întrebarea despre ceea ce ar alege Choi Woo Shik drept cele mai atractive trăsături fizice ale sale, așa cum a spus el într-un interviu trecut. Răspunsul a fost „are o față care nu iese în evidență, degetele și corpul”, iar Park Seo Joon l-a tachinat: „Corpul tău? Ce fel de încredere este aceasta? ” V a adăugat: „Ce corp?” Chiar și Choi Woo Shik a fost uimit și a spus: „Corp? Când am spus asta? ” Amintindu-și detaliile, el a spus: „Cred că am spus ceva de genul că un corp fragil este bun la actorie”.

Choi Woo Shik a mai împărtășit cine l-a felicitat mai întâi când filmul său „Parasite” a câștigat la premiile Oscar. V a spus încrezător: „Am fost amândoi în Statele Unite în acel moment și l-am felicitat”. Dar Choi Woo Shik l-a ales și pe Park Seo Joon și a spus: „Amândoi m-au felicitat în același timp. Seo Joon din Coreea și Taehyung [numele real al lui V] din Statele Unite „.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s