San din ATEEZ postează o scrisoare către fani după ce a fost testat pozitiv, fiind infectat cu virusul COVID19

ATEEZ’s San Reassures Fans With Heartfelt Letter After Testing Positive For COVID-19

Artistul a postat o scrisoare dedicată fanilor, după ce a aflat că este infectat cu virusul pandemic.

În data de 9 iulie, KQ Entertainment a anunțat în mod public faptul că San din ATEEZ a primit rezultate negative, după ce a fost testat pentru virusul COVID19, alături de colegii săi de trupă.

În data de 10 iulie, San a decis să își liniștească fanii îngrijorați după aflarea veștii triste, urmând să posteze o scrisoare adresată acestora:

Bună ATINY! Sunt eu, San!

M-am gândit că vă faceți griji pentru mine, așa că m-am gândit să vă scriu acest mesaj! Sunt bine acum. Am poftă de mâncare și nu mă simt rău. Sper că fanii ATINY nu se vor îngrijora foarte mult.

Îmi voi reveni cu orice preț și voi dovedi că această boală nu mi se potrivește. Totuși, sper că fanii vor fi atenți când vine vorba de acest virus! Mi-aș dori să fiu eu acela care trece prin aceste momente dificile, în locul vostru. Lucrul care mă întristează puțin este faptul că nu voi reuși să-mi celebrez ziua alături de ATINY. Îmi doream să fac fotografii cu voi și să dau o petrece mare, ca noi să ne putem distra pe V Live! Am vrut să mă laud cu faptul că aș fi avut o petrecere pe cinste.

Dar nu vă faceți griji! Aceste lucruri tot se vor întâmpla! Chiar dacă se vor amâna momentan, mă voi asigura că voi reuși să petrec acel timp cu voi! Vă rog să aveți grijă de sănătatea voastră. Voi fi bine deoarece îi am pe fanii ATINY lângă mine, dar și pe membrii ATEEZ, care au grijă să mă consoleze. Personalul companiei are multă grijă de mine. Mă simt ca într-o familie mare. Tocmai de asta, nu îmi e frică.

Vreau să vă văd curând. Vă iubesc mult și doar gândul că existați acolo mă face să zâmbesc. Nu vă faceți griji pentru mine. Într-un final, va fi bine totul. Vă iubesc!

sursa: soompi

Un gând despre „San din ATEEZ postează o scrisoare către fani după ce a fost testat pozitiv, fiind infectat cu virusul COVID19

  1. HANNA

    Sper că se va îmbunătăți în curând. Și sperăm că membrii Ateez sunt în siguranță și nu se stresează.
    Recuperare rapidă, San! 🙏🥺

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s