Noul contract al lui Yoo Jae Suk cu Antenna este în valoare de 17.45 millioane USD?

Presa speculează o cifră astronomică pentru valoarea contractului semnat de Yoo Jae Suk cu Antenna!

Mulți oameni sunt curioși de valoarea noului contract al lui Yoo Jaesuk cu Antenna.

După cum s-a raportat anterior, după plecarea sa de la FNC Entertainment, Yoo Jaesuk s-a alăturat agenției lui Yoo Hee Yeol, Antenna, care îi găzduiește și pe Jung Jaehyung, Jung Seunghwan, Kwon Jinah, Juck Jae, Peppertones și mulți alții.

În urma știrilor despre contractul exclusiv al lui Yoo Jae Suk cu agenția, mulți au fost curioși cu privire la valoarea reală a contractului. Astfel, fostul reporter de divertisment Lee Jinho a spus cât estimează el că ar valora contractul.

Presupunând că Yoo Jae Suk a semnat pentru un contract de 3 ani, Lee Jinho a dezvăluit că valoarea va fi de 20-30 miliarde woni (aproximativ 17,45-26,19 milioane USD). Cifra a fost calculaăt din declarațiile cu privire la profiturile actuale ale personalității TV.

Potrivit lui Lee Jinho, Yoo Jae Suk  ia pentru un episod la posturile naționale de media  12 milioane woni (aproximativ 10 470 USD) și 22.5 milioane woni (aproximativ 19 600 USD) pentru un episod pe canalele TV prin cablu. Adăugând comisionul din reluări, Lee Jinho a dezvăluit că Yoo Jaesuk realizează peste 427 milioane woni (aproximativ 372 700 USD) lunar și 5,1 miliarde woni (aproximativ 4,45 milioane USD) anual.

Lee Jinho a adăugat că Yoo Jaesuk ar câștiga mai mult dacă adăugăm apariția sa pe Netflix, reclamele, întâlnirile cu fani și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s