Song Joong Ki explică cum a învățat să nu se compare cu alți oameni, discută despre actorie + altele

Watch: Song Joong Ki Talks About How He Got Into Acting, Learning Not To Compare Himself To Others, And More

Actorul a postat un videoclip pe canalul său oficial de YouTube, unde a discutat despre anumite aspecte ale carierei sale.

La începutul interviului, Song Joong Ki a fost întrebat despre modul în care a fost introdus în lumea actoriei. Acesta a spus: „Îmi aduc aminte faptul că îmi rugam părinții să mă înscrie la un curs de actorie când eram în școala primară. Am fost la o audiție pentru o dramă scurtă. Am fost foarte calm, deoarece nu mă așteptam să fiu acceptat. Voiam să fac acest lucru pentru experiență în domeniu, dar audiția a mers foarte bine. Oamenii de acolo m-au privit cu drag și mi-au oferit un rol potrivit.”

Apoi, a relatat asupra momentului în care a obținut primul său rol principal și a explicat: „Comparativ cu lucrurile ce le făceam până atunci, erau multe scene de filmat și nu prea aveam timp să gândesc. Deși aveam un rol simplu, anume rolul personajului Han Suk Kyu din drama „Tree With Deep Roots”, am simțit că trebuie să depun mult efort pentru a-mi juca bine personajul. M-am gândit la sentimentele actorilor mult mai populari și experimentați. Mi-am dat seama că am un drum lung de parcurs până atunci. În prezent, simt acel sentiment de fiecare dată când am un nou proiect.”

De asemenea, actorul a mai fost întrebat dacă simte că și-a ales slujba bine. A răspuns: „Cred că nu există niciun sentiment bun care se poate compara cu acela pe care îl simt când regizorul și ceilalți îmi spun din inimă că tot proiectul a fost un succes și am făcut bine. Chiar și aerul se simte mai răcoros când aud acele cuvinte. În timp ce filmam pentru drama „Vincenzo”, mi-am spus singur să am încredere și să continui ceea ce fac, deoarece am făcut alegerile bune să ajung aici. Acea dramă m-a ajutat să mă eliberez de acea presiune.”

Mai apoi, a adăugat: „Pe măsură ce trecem prin viață, toți simțim anumite presiuni, fie că sunt legate de părinții noștri sau de ceilalți oameni apropiați nouă. Dar când reflectez asupra carierei mele, nu pot înțelege de ce obișnuiam să mă compar cu alții. Eram de multe ori gelos pe ceilalți și de fiecare dacă când realizam ceva, mă comparam cu alte persoane. Mi-am dat seama de faptul că această comparare cu alte persoane este un lucru inutil pe care să-l faci în viață.”

Puteți vedea interviul întreg mai jos:

 

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s