Hyeri spune că iubitul său, Ryu Jun Yeol, a monitorizat fiecare episod din K-drama ei „My Roommate is a Gumiho”

Ryu Jun Yeol a urmărit fiecare episod al dramei în care a jucat iubita lui.

Hyeri a acordat recent un interviu exclusiv pentru a marca sfârșitul dramei TVN „My Roommate is a Gumiho”. În timpul interviului, idolul devenit actriță a vorbit mai întâi despre personajul său Lee Dam. Ea a spus: „Îmi amintesc cum m-a emoționat când am întâlnit prima dată personajul Dam. Am simțit că vreau ca spectatorii să simtă și  ei acest sentiment în care îți tresaltă inima.” Hyeri a dezvăluit că filmarea a fost atât de distractivă încât este tristă  că s-a încheiat. Ea a adăugat: „Am fost atât de fericită că am putut fi alături de oameni atât de buni”.

Vorbind despre dramă, nu se putea evita subiectul chimiei uimitoare cu Jang Ki Yong. O mulțime de oameni au adorat cuplul de pe ecran. Chimia celor doi i-a făcut și pe unii spectatori să-și facă griji cu privire la relația lui Hyeri din viața reală cu actorul Ryu Jun Yeol. În acest sens, Hyeri a asigurat că el i- „a monitorizat fiecare episod de la început până la sfârșit, așa că îi sunt atât de recunoscătoare”.

Înainte de încheierea interviului, Hyeri a menționat, de asemenea, personajul ei popular Deoksun din „Reply 1988”. Ea a explicat: „Au trecut mai bine de șase ani de când s-a încheiat „Reply 1988”, dar există încă oameni care vorbesc despre proiect și își arată încă dragostea pentru Deoksun. Cred că asta a fost o dramă foarte bună, care a fost memorabilă. După ce am făcut noi proiecte, imaginea lui Deoksun m-a urmat, dar cred că aceasta este prima lucrare pe care oamenii m-au văzut ca fiind personajul Dam. „

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s