Park Jin Young își arată aprecierea față de coverul realizat de Kim Sejeong + aceasta răspunde

Park Jin Young Shows Love For Kim Sejeong’s TWICE Cover + Kim Sejeong Responds

Kim Sejeong a reușit să atragă atenția lui Park Jin Young după ce a realizat un cover al piesei „Alcohol-Free” de la TWICE!

Luna trecută. Kim Sejeong a lansat coverul minunatei melodii de vară, „Alcohol-Free”. De asemenea, a mai menționat și faptul că Jihyo din TWICE i-a lăudat vocea și s-a bucurat de realizarea sa.

În data de 16 iulie, Park Jin Young, care s-a ocupat de scrierea melodiei, a lăsat un comentariu personal de pe contul său oficial de YouTube, cu scopul de a-și arăta susținerea față de artistă. Acesta a scris: „Wow, Sejeong! Este atât de bun încât îl ascult în continuu! Muzicienii care te-au acompaniat sunt de asemenea buni! Ați cântat foarte bine!”

La scurt timp după, artista a răspuns comentariului, spunând: „Wow! Chiar m-am gândit în sinea mea cum ar fi să lăsați un comentariu. Nu-mi vine să cred că ați făcut asta cu adevărat! Îmi plac foarte mult melodiile și familia JYP! Și de Jihyo, haha! Plănuiesc să lansez mai multe coveruri melodiilor bune! Pentru viitor, vă rog să continuați să scrieți melodii grozave! Yay!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s