Toți membrii Seventeen și-au reînnoit contractele cu agenția!

All 13 SEVENTEEN Members Renew Contracts With Pledis Entertainment

Cei 13 membri ai trupei Seventeen merg mai departe cu agenția Pledis Ent.!

Pe 19 iulie, Pledis Entertainment a lansat un anunț oficial cu privire la reînnoirea contractului membrilor grupului Seventeen. Citiți traducerea puțin mai jos:

Bună ziua. Acesta este Pledis Entertainment.

Vă informăm că toți membrii grupului Pledis Entertainment Seventeen (S.Coups, Jeonghan, Joshua, Jun, Hoshi, Wonwoo, Woozi, The8, Mingyu, DK, Seungkwan, Vernon, Dino) și-au reînnoit contractele.

Timp de șase ani de la debutul lor în 2015, SEVENTEEN s-au impus ca cei mai buni artiști ai națiunii pe baza încrederii și credinței lor în Pledis Entertainment.

Chiar înainte de expirarea contractelor preexistente, cei 13 membri ai SEVENTEEN și agenția au discutat în profunzime despre viziunea viitoare a grupului și au ajuns la un acord, făcând posibilă reînnoirea contractelor devreme.

Membrii Seventeen au împărtășit sensul din spatele reînnoirii contractului, precum și determinarea lor, spunând: „Cei 13 membri au fost de acord să continue împreună împreună prin credința noastră unul în celălalt și munca puternică în echipă pe care am construit-o de-a lungul anilor și vom continua să arătăm muzică bună și spectacole interesante fanilor noștri din întreaga lume ca „o singură echipă”. Seventeen. ”

Vom continua să susținem pe deplin promoțiile lor de grup, precum și activitățile lor individuale și vom face tot posibilul pentru a deveni o sursă solidă de asistență și sprijin. Mai mult, vom forma planuri de promovare mai stabile, pe termen lung, pentru Seventeen, atât pe plan intern, cât și în străinătate, și vom crește împreună cu artiștii noștri.

Sperăm că fanii vor oferi un sprijin neschimbat pentru Seventeen și vă rugăm să urmăriți următorii pași din Seventeen cu un interes și o dragoste deosebită, deoarece vor avansa mai departe cu Pledis Entertainment.

Mulțumim.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s