Kihyun din MONSTA X promovează înghețata cu ciocolată și mentă, spre disperarea colegului său Minhyuk

Kihyun a semnat contract pentru promovarea unei înghețate de ciocolată cu mentă, ceea ce nu este deloc pe placul lui Minhyuk!

Ciocolata cu mentă este un subiect sensibil pentru Minhyuk din MONSTA X, deoarece se știe foarte bine că detestă aroma. El a spus adesea cât de mult urăște combinația atât în interviuri, live-uri și chiar în timpul întâlnirilor cu fanii. La fel de mult el urăște și castraveții, devenind celebru pentru expresia spus în glumă de către el: „dacă îți plac castraveții, te urăsc!”

Prin urmare, fanii MONBEBE au început să se agite puțin după ce colegul său Kihyun a semnat o înțelegere publicitară pentru epimint, o marcă de înghețată specializată în diferite variante de ciocolată cu mentă! Pe 20 iulie, Kihyun a postat fotografii în care ținea bucuros în brațe câteva cutii cu înghețată epimint. El a comentat: ‘Vai … am așteptat această zi. Nu este nimic nou în ceea ce privește ciocolata cu mentă, dar există 5 arome diferite … iubitorii de ciocolată cu mentă, adunați-vă aici !!!!!!”

Mai târziu, Kihyun a intrat pe FANCAFE pentru a-și exprima în continuare dragostea pentru ciocolata cu mentă. Când un MONBEBE l-a întrebat despre momentul în care a început să îi placă aroma, el a răspuns cu un simplu „De când m-am născut” și un emoticon drăguț.

Unii MONBEBE au început deja să-și imagineze care va fi răspunsul lui Minhyuk, deoarece în urmă cu mai puțin de o lună Kihyun îi făcuse o farsă cu bere cu aromă de ciocolată și mentă, pe care i-a lăsat-o la ușă și rezultatul final NU a fost frumos. Minhyuk a comentat pe FANCAFE că a crezut că cineva a uitat „un gunoi” pe hol, în fața ușii sale.

Kihyun a fost cel care  a relatat întâmplarea ulterior: „A intrat arătând complet epuizat. Era o singură bere cu ciocolată de mentă așezată în fața ușii, singură, pe care nu o vedea. Mă uitam de departe înainte să-l opresc spunându-i: „O, oh!” Părea că va da cu piciorul, pentru că nu a văzut- o. El mi-a spus „Oh, ce este ?!”, așa că i-am spus: „Am lăsat o bere cu ciocolată de mentă în fața ușii tale.” El a răspuns spunând: „De ce ai lăsat gunoiul în fața ușii mele” și m-a înjurat de câteva ori.”

Câțiva MONBEBEs au creat și meme-uri despre situație cu fotografii amuzante de reacție Minhyuk!

 

Sursa

2 gânduri despre „Kihyun din MONSTA X promovează înghețata cu ciocolată și mentă, spre disperarea colegului său Minhyuk

  1. Kim Autor post

   haha daaa! chiar sunt mortali au tot felul de chestii amuzante. sunt ca o familie si se vede ca au avut un debut dificil pt ca sunt ff uniti si stiu ce vor. daca ii urmaresti cu atentie se poarta ca o familie si nu ascund asta. se mai si tachineaza etc. dar tin ff mult unul la altul. Shownu nici nu s-a mutat din casa dupa ce a inceput armata (o sa lucreze in serviciile sociale deci ramane in Seul).

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s