Lee Jae Wook își împărtășește gândurile legate de actorie și altele

Lee Jae Wook Opens Up About His Thought Process As An Actor

Actorul a participat recent la un pictorial și interviu realizate de revista Esquire!

În cadrul interviului ce a urmat după realizarea fotografiilor carismatice, Lee Jae Wook a vorbit despre interesul său în legătură cu articolele vestimentare: „Dacă îmi doresc să cumpăr haine noi, mă duc și cumpăr doar câte un articol vestimentar pentru a-mi stimula dispoziția bună. Iubesc hainele la fel de mult ca în trecut, însă pot spune că obsesia mea a dispărut.”

Apoi, a continuat: „În momentul în care primesc un mesaj de la curier, în care îmi spune că a ajuns coletul meu, devin foarte entuziasmat. Mă grăbesc să îl deschid, deoarece fiecare parte a procesului de cumpărare este distractivă. Obțin în sfârșit pachetul cerut, îl deschid, apoi încerc pantofii noi și îi port cu prima ocazie pentru a le arăta prietenilor mei.”

După aceea, persoana care se ocupa cu interviul, i-a mărturisit actorului faptul că acesta are o altă aură și este mult mai sigur pe el, în comparație cu interviul de anul trecut. Legat de modul său de gândire din acea vreme, Lee Jae Wook a spus: „Comparativ cu persoana mea de atunci, acum încerc să mă bucur din plin de orice moment. Poate că această atitudine mă face să par mereu sigur pe mine. Dacă e să privesc în urmă, mă gândesc că a fost o prostie să fiu anxios sau speriat înainte de a încerca ceva nou.”

Anul trecut, actorul se afla în timpul filmărilor pentru drama „I will Go to You When the Weather is Nice” și a mărturisit faptul că nu a luat nicio pauză. Acesta a spus: „De data aceasta, am luat o pauză de aproximativ șase luni. Consider că poți face mai multe lucruri atunci când ai mintea și trupul relaxat”. În legătură cu filmările pentru dramă, a comentat: „Mi-a plăcut foarte mult să filmez, încă de la început. Aveam un rol bun, iar atmosfera de pe platou a fost una plăcută.”

De asemenea, actorul și-a exprimat opinia cu privire la interpretarea personajului Lee Jang Woo: „Cred că acest personaj m-a caracterizat bine. Nu mă refer la faptul că am făcut o treabă bună, ci la mediul în care am putut să îl interpretez. Rolul personajului a fost unul destul de spontan, iar asta mi-a oferit ocazia de a improviza mult, în așa fel încât am putut să mă folosesc de calea mea distractivă de a juca.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s