10 melodii dulci ce au fost scrise pentru fani

10 Sweet K-Pop Songs That Were Written For Fans

Organizarea evenimentelor kpop, cumpărarea albumelor și promovarea melodiilor în mediul online sunt unele metode prin care fanii kpop susțin artiștii preferați. Pentru a mulțumi, deseori idolii lansează melodii compuse chiar de ei pentru a aprecia fanii.

De la balade liniștite la melodii pop, aici sunt câteva melodii dulci, compuse special pentru fani!

„We Are Bulletproff: The Eternal” de BTS


Albumul trupei lansat în 2020, „Map Of The Soul: 7”, este o odă pentru cariera lor de 7 ani, deci aceasta, fiind una din ultimele piese de pe album, cu siguranță este o melodie specială cât pentru grup, atât și pentru fani. Versurile descriu greutățile membrilor pe care ei le-au îndurat pentru a ajunge unde sunt astăzi. Idolii din BTS arată dragostea pentru fani prin versul ce declară: „Noi suntem doar șapte, dar vă avem pe voi toți.”

„With*One” de IZ*ONE


Compusă și produsă de liderul Kwon Eunbi, cu versurile scrise de toate membrele IZ*ONE, „With*One” este o melodie dulce dedicată fanilor, care vă va face să vărsați câteva lacrimi. În melodie, idolii cer fanilor să aibă încredere în ele în vremurile grele, întrucât ele îi vor ține minte mereu.

„Heart” de IU


Melodia compusă de IU, „Heart”, este un cadou pentru fani și conține cuvintele ei de mulțumire pentru susținerea constantă.
„Dacă totul în lume va muri și se va naște din nou
Dacă voi crește din nou
Această inimă nu va avea riduri
Ea bate și trăiește chiar aici
Ea trăiește mereu”

„Beautiful Feeling de DAY6


DAY6 a lansat această melodie la a treia aniversare a grupului, ca o surpriză specială pentru fani. Basistul Young K a participat la compunerea și scrierea versurilor, în care idolii cântă despre emoțiile sincere pentru fani, care par să fie mult multe decât pot fi descrise prin cuvintele dragoste și plăcere.

„You can stay” de Stray Kids


Prin melodia „You Can Stay”, membrii Stray Kids exprimă gratitudinea pentru fanii care au rămas de partea lor. Pe lângă accentuarea faptului că numele fandomului, STAY, este folosit în context, melodia este un apel călduros fanilor că ei pot rămâne alături, asigurându-i că mereu ei vor putea găsi confort în Stray Kids.

„Aurora” de ATEEZ


„Aurora” a fost scrisă de liderul Hongjoong pentru a cuprinde emoțiile pe care idolii le-au simțit în timpului primului tur mondial. El compară fanii și luminile de pe scenă cu o aurora. Sunetele de chitară combinat cu versurile De fiecare dată când vedeam apusul / Mă cuprindea o frică / Dar acum nu-mi este frică / Pentru că te pot vedea în întuneric” fac piesa „Aurora” una preferată printre fani.

„21:29” de TWICE


Fiind scrisă de toate membrele TWICE, „21:29” reprezintă răspunsul trupei la toate scrisorile trimise de fani în timpul carierei lor. Fetele au terminat de scris versurile la ora 21:29, de aici vine și titlul piesei, care este o apreciere călduroasă a susținerii și dragostei fanilor, și totodată o promisiune să țină minte mereu amintirile create alături de fani.

Thanks de Seventeen


Titlul spune totul. Seventeen cântă melodia „Thanks” fanilor Carat pentru că sunt mereu de partea idolilor. Chiar dacă grupul consideră că „mulțumesc” este un cuvânt prea comun care ar putea să nu sune sincer, melodia este într-adevăr cea mai sinceră mulțumire pentru fani. Câteodată, un „mulțumesc” spus din inimă este tot de ce avem nevoie.

„Thank You” de GOT7”


La fel, „Thank You” este o melodie plină de însemnătate scrisă de membrul Jinyoung pentru a mulțumi fanilor. Versurile spun fanilor să nu le pară rău că nu pot face mai multe pentru că ei deja au făcut totul. Prin melodie, idolii își cer scuze că nu pot să facă mai multe pentru fani și termină cu un simplu „mulțumesc”.

„Trust Me (MIDZY)” de ITZY


Melodia pentru fani de la ITZY este un cadou drăguț, și exprimă cât de recunoscătoare și mulțumite sunt că fanii au încredere în ele, iar ca răspuns, fetele speră să aducă confort și susținere fanilor. Melodia a fost înregistrată în limba coreeană și engleză, pentru a răspândi mesajul lor și fanilor din toată lumea.

Care este melodia voastră preferată printre acestea? Sau aveți alte melodii preferate? 

sursa: soompi

5 gânduri despre „10 melodii dulci ce au fost scrise pentru fani

  1. YUKI

    Ai uitat de “BEBE” – Monsta X. Melodia este compusă de Hyungwon și se referă la iubirea lor pentru MONBEBE.
    Toate melodiile precizate au un impact puternic asupra mea, căci ascult toți artiștii precizați, deci … vă dați seama ce e în inima mea … 🥺🤧💖

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s