Tinerii din Coreea de Nord sunt anchetați pentru că au ascultat BTS

Tinerii nord-coreeni sunt investigați după ce au fost prinși ascultând BTS.

Potrivit reportajelor de pe 5 august, liceenii care au fost prinși cântând și dansând pe melodiile trupei BTS sunt acum anchetați de autorități. Se spune că aceștia sunt recruți în cadrul organizației milițiene a tinerilor cadeți Red Youth Guard din Coreea de Nord.

A fost dezvăluit că elevii școlii Anju cântau tare cântecul Blood, Sweat & Tear de la BTS, iar partidul local al muncitorilor nord-coreeni a fost notificat. Acum, adolescenții sunt cercetați pentru că au încălcat legile din Coreea de Nord, participând la „o ideologie și cultură reacționară”.

S-a raportat că artiștii din BTS se bucură de o popularitate imensă în rândul nord-coreenilor, care apreciază versurile despre iubirea de sine.

Sursa: allkpop

6 gânduri despre „Tinerii din Coreea de Nord sunt anchetați pentru că au ascultat BTS

 1. Morino

  Ce prostie! Să ancheteze niște adolescenți doar fiindcă au ascultat câteva melodii și le-au cântat? Ce sistem prost! Exagerează de parcă au ascultat nu știu eu ce criminal sau mafiot, Doamne, au ascultat doar o trupă celebră de băieți, complet inofensivă. Aoleu, nu mai dispare o dată comunismul ăsta din lume, mi se pare complet absurd că încă mai există comunism. Săraci oamenii, ei trebuie să trăiască în teroare și nici nu pot face tot ce vor. Am auzit că acolo nu sunt nici măcar închisori, ele sunt înlocuite cu lagăre, iar dacă cineva comite o infracțiune, plătește toată familie, nu știu dacă este chiar adevărat, dar Doamne ferește, sper să nu fie!

  Apreciază

  Răspunde
 2. Crina

  Legile lor sunt ieșite cu totul din comun, îmi pare rău de generațiile care vor deveni și devin victime ale mofturilor președintelui .😔

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s