Faceți cunoștință cu prietenii blănoși ai membrilor BTS

BTS members love their pets and post cute dog photos to Instagram just like us – from V's Yeontan and Jungkook's Gureum to Jimin's Ddosun, these are all the K-pop boy group's

Membri BTS iubesc animalele și nu s-au sfiit niciodată din a arăta acest lucru publicului larg.

Fiecare membru al celebrului grup BTS a declarat că adoră animalele. Fie că este vorba de câini, pisici sau chiar rozătoare, RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, Taehyung și Jungkook și-au arătat în nenumărate rânduri afecțiunea față de ele.

Artiștii păstrează fiecare în inima lor cel puțin un prieten blănos. Mai jos puteți face cunoștință cu animăluțele ce au făcut sau încă fac parte din viața idolilor voștri favoriți.

RM

Rapmon (모니 야)

Rapmon este un Eschimos American de culoare albă. Nu i se cunoaște data de naștere, însă conform unei postări făcută de RM din martie 2021, acesta are 8 ani. Cățelul a fost prezentat prima data publicului în 2013, perioadă în care locuia cu artistul. În prezent locuiește cu părinți și sora mai mică a lui RM.

ㅤ on Twitter: "Starting with Rapmon,Namjoon's dog,who is an American Eskimo Dog.… "
Namjoon s dog Rap Mon | Namjoon, Bts rap monster, Kim namjoon
BTS RM Bonds With His Dog Rapmon | KpopStarz

Jin

Jjangu (쟌구)

Jjiangu era un mascul Maltez care din nefericire a decedat în septembrie 2017. Câinele a fost adoptat de pe stradă și locuia cu părinți lui Jin. Idolul a spus că Jjangu a fost alături de el timp de 12 ani și că îi duce lipsa zilnic.

8 Doi animale de companie destul de bts
8 Doi animale de companie destul de bts

Odeng (오뎅) și Eomuk (어묵)

Aceste două veverițe marsupiale adorabile au fost achiziționate de Jin în 2017. În 2018, Eomuk s-a stins din viață datorită unor probleme de sănătate, iar în 2019 Odeng a căzut de la înălțime și a decedat. Veverițele locuiau cu artistul însă datorită programului lui încărcat, acestea au sfârșit prin a rămâne permanent la casa familiei lui Jin.

Imagine
Odeng
Imagine
Odeng
Pin by Valentina Gonzalez on 김석진 JIN | Seokjin, Kim seokjin, Bts jin
Eomuk

Gukmul (국물)

Gukmul (numele lui înseamnă „supă” în coreeană) este o veveriță marsupială albă. Jin l-a adoptat după moartea lui Eomuk. Este singurul animăluț de companie pe care acesta îl deține în prezent.

14 ideas de Mascotas de BTS | mascotas, bts, petauros
Gukmul și Odeng

Suga

Min Holly (민 홀리) este un Poodle maro de gen masculin. Suga a declarat de mai multe ori că Holly reprezintă o slăbiciune de-a lui. El a spus: „Când mă gândesc la Holly, mă doare inima. Pentru că, în mod normal, nu sunt genul de persoană căreia îi plac câinii. Dar am ajuns să-mi placă datorită lui”. În prezent, blănosul locuiește cu fratele artistului.

J-Hope

Mickey (미키) este un câine de rasă Shih Tzu născut între anii 2009 și 2010. Acesta este foarte cochet și apare mereu îmbrăcat în haine la modă. În prezent locuiește cu sora lui J-Hope, Jung Ji Woo. Aceasta are mare grijă de el însă, datorită vârstei înaintate, Mickey se confruntă cu diverse probleme de sănătate.

Jimin

În prezent nu există informații oficiale cum că Jimin a deținut sau deține un animal de companie. Acesta a spus în trecut că iubește atât pisicile cât și câinii, însă nu poate avea grijă de un blănos datorită faptului că este alergic. În ciuda acestui lucru, Jimin nu pare să poată rezista drăgălășeniei lor așa că este adesea văzut mângâind diferite animale.

V

Soonshim este un câine a cărui rasă nu a fost identificată. A fost introdus publicului în 2013 pe când era doar un pui de cățel. Acesta locuiește cu părinți lui Taehyung și nu se știu multe lucruri despre el.

Ssyongssyong (쑝쑝)

Ssyongssyong este al doilea câine al familiei lui V. Acesta este un Maltez alb de dimensiuni mici. Nu au mai fost făcute actualizări despre acesta de o lungă perioadă de timp.

Kkanji 

Kkanji este o pisica gri-argintie ce a stat mult timp alături de Taehyung. Aceasta a fost primul animal de companie al artistului și locuiește în prezent cu familia acestuia.

Yeontan (연탄)

Yeontan, cunoscut și ca Tan sau Tannie, este un caine Pomeranian negru-cafeniu ce a fost născut pe data de 7 septembrie 2017. După ce a fost adoptat de Taehyung, acesta a locuit alături de BTS pentru o perioadă de timp și a devnit foarte atașat de membri grupului. Însă, datorită deplasărilor dese ale stăpânului lui, Tan a fost nevoit să lăcuiască o vreme cu părinții lui Taehyung.

taehyung yeontan

Jungkook

Gureum (구름)

Gureum este un Maltez alb de sex masculin. Cloudie, cum îl mai alintă fanii ARMY, poartă adesea haine simpatice și fură atenția tuturor. Jungkook a spus că prietenul său blănos a ajuns în familie prin adopție, fiind salvat dintr-un adăpost pentru animale abandonate. Datorită faptului că idolul nu are foarte mult timp la dispoziție pentru a-i asigura atenția necesară lui Gureum, acesta l-a lăsat în grija fratelui său mai mare.

Gureum (@Gureum_00) | Twitter
Gureum Pics on Twitter: "200229 © soul970613 #손구름이 ♡… "
JungkookUSA! على تويتر: "Jungkook's dog Gureum (means Cloud) is a rescue dog.He adopted it from an animal shelter and I think adopting rescue dogs really is a big deal,it keeps those dogs

Voi ce prieteni blănoși aveți?

2 gânduri despre „Faceți cunoștință cu prietenii blănoși ai membrilor BTS

 1. mariagrafu

  Si eu la fel ca si Jimin sunt alergica la saliva pe care o au pe blanita atat caini cat si pisicutele, de aceea am urmat câteva tratamente pentru că mama mea iubește animalutele de casa si avem mai multe, de aceea nu am putut renunta la ele . E foarte greu cand vad ca imi ies tot felul de pete pe corp , dar tot iubesc animalele.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s