Actrița și modelul Lee Ho Jung din drama „Nevertheless” și-a purtat propriile haine pentru a-și interpreta mai bine personajul din serial

Actrița și modelul Lee Ho Jung atrage atenția pentru apariția sa unică de campus și pentru un rol emoțional stabil în drama JTBC „Nevertheless”.

Lee Ho Jung, care joacă rolul lui Yoon Sol în K-drama „Nevertheless”, primește multă dragoste nu numai pentru portretizarea excelentă a personajului ei simpatic, ci și pentru ținutele sale de modă purtate în dramă.

Lee Ho Jung a fost lăudată pentru că a adus-o pe Yoon Sol la viață exprimându-și preferințele și personalitatea, după ce a analizat cu atenție personajul. Se spune că Lee Ho Jung și-a folosit obiectele personale de modă pentru a exprima personalitatea fermecătoare neutră și liberă a lui Yoon Sol. De asemenea, s-a dezvăluit că stilul ei de a purta o bandană pentru păr a fost ideea lui Lee Ho Jung.

Lee Ho Jung a făcut eforturi pentru a transmite emoțiile și identitatea lui Yoon Sol prin modă, impunând rolului său un tip de personalitate unic. Acest lucru a fost exprimat printr-un tricou elegant, asortat cu un model unic de pantaloni imprimați. Spiritul liber, onestitatea și talentele artistice ale lui Yoon Sol au fost evidențiate cu genți, pantofi și alte accesorii cu modele atrăgătoare. 

Directorul OBJECT EDITED, Lee Kyung Eun, a declarat: „Ne concentrăm pe prezentarea unui stil vizual liber, confortabil și natural, care are și o declarație. Am vrut să arătăm simbolic bunul simț estetic și gustul deschis al lui Yoon Sol, așa cum se aștepta de la o studentă de top de la artă „. 

Spectatorii serialului „Nevertheless” s-au atașat deja foarte mult de personajul liber și plăcut, lipsit de prejudecăți, interpretat de Lee Ho Jung. 

Voi urmăriți serialul?

 

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s