Cântăreața Nikki Mackliff răspunde la acuzațiile de plagiare a coperții albumului BTS

Cântăreața susține că ea și echipa nu știau de coperta trupei BTS.

Recent, artista din Ecuador, Nikkii Mackliff, a lansat cântecul “Amor A Medias”, iar fanii ARMY au observat rapid asemănarea coperții cu albumul Love Yourself: Answer, lansat în 2018, al idolilor din BTS.

După ce fandomul ARMY a atras atenția asupra asemănării izbitoare pe rețelele de socializare, Mackliff a dat un răspuns cu privire la controversă pe Insta Story.

Tuturor fanilor BTS, mi se pare important să îmi spun punctul de vedere cu privire la ceea s-a întâmplat…

Vreau să știți că eu și echipa mea nu știam de designul coperții albumului BTS. Echipa mea deja lucrează la un nou design. Transmit fandomului întreg al trupei că, respect mult arta ca artist și îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat.

În următoarele zile, vom modifica și vom veni cu o nouă copertă pentru ‘Amor a Medias’.”

Mackliff a făcut din nou un story în care confirma că ea și echipa ei vor schimba coperta. Apoi, a spus despre ARMY că sunt un fandom incredibil, super puternic și le-a mulțumit că i-au trimis mesaje de susținere și înțelegere.

Cu toate acestea, fanii BTS nu prea cred în explicațiile lui Mackliff și speră că nu vor mai exista cazuri de plagiere în viitor. De asemenea, mulți fani au trimis e-mail-uri companiei HYBE cu privire la acest incident.

Mai jos aveți cele două designuri:

Sursa: koreaboo

6 gânduri despre „Cântăreața Nikki Mackliff răspunde la acuzațiile de plagiare a coperții albumului BTS

 1. hyunamyou

  Fanii BTS nu realizeza, dar nici coperta respectiva nu este chiar originala, este o inima schimbata putin, adica pe bune acum… E aceeasi chestia ca atunci cand BTS au fost acuzati de copierea copertii de album Big Bang, niste flori…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Rozu

  Nu-s mare fan BTS… Dar sunt grafician și coperta este 99,9% copiată. Ca o adică, au facut și acel ” B”, bucla cerculețului care uneste inima în partea de sus, chiar și inima din partea de jos din interiorul spre exteriorul inimii mari… Ce este diferit, diferența de 00,1%… Este culoarea si marginile mai curbate care ies din inima.
  La faza cu albumul cu trandafiri… Trandafirii sunt aceeași, diferă culoarea și modul in care îi asezi… Dar o inimă făcută dintr-o linie continuă să nu aibă nici macar o diferență, un punct undeva, o altă iesire… Este unul la un milion. Dacă era o trupă mică, să zicem că poate nu știau, dar fiind BTS, care totuși apar peste tot. Greu de crezut.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Emilia

   Dacă voi, sau army îi cunoște pe BTS nu înseamnă că tot poporul îi cunoște pe bts. Ai să fim serioși, s-a cerut persoana aia scuze, poate a fost doar o coincidenta. Când bts copiază, nu mai spuneți nimic, dar când alți artiști îi copiază cum să îndrăznească să îi copieze pe Bts.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Iulia

    O singura întrebare, cu ce au copiat BTS?:)) de curiozitate.
    Da, și eu sunt de părere ca poate e o coincidenta, dar mi se pare penibil sa aduci altceva în discuție.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Kpanda

     =))))) exact ca in acest caz, nu trupa sau artistul care cântă melodiile de pe album este vinovat de designul albumului. Rare ori artiștii își fac propriul design, ca na, directorii au ultimul cuvant. Artistul, după cum știm este o păpușă (nu toți)… Dar sunt.

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s