fromis_9 va fi manageriată de agenția PLEDIS Entertainment!

fromis_9 To Now Be Managed By PLEDIS Entertainment

Trupa fromis_9 a făcut transfer de agenții!

Pe 16 august, agenția PLEDIS Entertainment a lansat următoarea declarație:

Bună ziua.

Acesta este PLEDIS Entertainment.

Dorim să anunțăm că începând de luni, 16 august, PLEDIS Entertainment va fi compania de management a grupului fromis_9 (membrele Lee Saerom, Song Hayoung, Jang Gyuri, Park Jiwon, Roh Jisun, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung, Lee Nagyung  și Baek Jiheon).

Ca parte a reorganizării agenției Off the Record Entertainment, care a manageriat anterior fromis_9, compania, artiștii și PLEDIS Entertainment s-au angajat într-o discuție amănunțită despre viitorul drum al grupului și potențialul de creștere ulterioară, iar decizia a fost luată pentru a transfera gestionarea fromis_9 la PLEDIS Entertainment.

fromis_9 își va continua astfel activitățile ca parte a companiei noastre, care a stat la baza producției muzicii grupului de la albumul lor de debut până la ultimele lor creații.

Suntem extrem de încântați că avem ocazia să facem parte din fromis_9. Vom face toate eforturile pentru a ne asigura că fromis_9 poate continua să prospere în toate activitățile lor diverse și să atingă următorul nivel de creștere ca artiști.

Vă cerem să continuați să fiți atenți la fromis_9 și să le arătați sprijinul pe măsură ce încep următoarea etapă a aventurii lor cu PLEDIS Entertainment.

Mulțumim.

fromis_9 a fost creat în 2017 prin programul de supraviețuire Mnet „Idol School”. După ce a fost manageriat inițial de Stone Music Entertainment, fromis_9 a fost trecut la Off the Record Entertainment, de la înființarea agenției în 2018. Grupul va fi acum găzduit de PLEDIS Entertainment, care se mai ocupă, printre alții, și de grupurile NU’EST și SEVENTEEN.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s