KCON:TACT HI 5 anunță participarea trupelor BTOB, MAMAMOO, ENHYPEN + mulți alții

BTOB, MAMAMOO, ENHYPEN, And More Announced As First Lineup For KCON:TACT HI 5

KCON:TACT HI 5 a anunțat primii artiști care vor evolua pe scenă.

KCON este un festival major de convenții și muzică care sărbătorește cultura și divertismentul pop coreean. De când a început pandemia de COVID-19, KCON a avut loc online. Recent a fost anunțat că al cincilea KCON:TACT ”, intitulat „KCON: TACT HI 5”, va avea loc în perioada 18-26 septembrie.

Pe 18 august, KCON a anunțat că prima echipă de artiști invitată este formată din BTOB, MAMAMOO, ENHYPEN, ONF, GHOST9, Ciipher și PURPLE KISS.

BTOB este activ în prezent cu doar patru membri și se pregătește pentru prima revenire de la apariția la emisiunea „Kingdom: Legendary War” de la Mnet. MAMAMOO tocmai a aniversat șapte ani ca trupă și se află într-o nouă etapă. Deși Wheein își caută o nouă agenție, cele patru membre continuă să promoveze ca grup.

ENHYPEN, care a fost format prin intermediul emisiunii Mnet x BELIFT „I-LAND”, și-a dovedit statutul de „debutant monstru” intrând în topul Billboard 200 la doar șase luni de la debut.

ONF a crescut constant, apărând în emisiuni precum „Road to Kingdom” și ocupând locul cel mai înalt în topurile muzicale. Grupul a lansat recent albumul de vară „Popping”.

Ciipher este un grup de băieți începători, produs de Rain, în timp ce GHOST9 este un grup de băieți în creștere, care a lansat patru albume în cele nouă luni de la debut.

PURPLE KISS este un nou grup de fete și primul grup „soră” al lui MAMAMOO de la agenția RBW.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s