Membrii Big Bang sărbătoresc cea de-a 15-a aniversare a grupului împărtășind postări!

Data de 19 august marchează ziua celei de-a 15-a aniversări a trupei legendare de băieți, Big Bang, iar cu toții ne bucurăm!

În această zi extrem de specială, membrii grupului, Daesung, T.O.P și Taeyang au decis să sărbătorească alături de fani prin metode discrete, dar pline de însemnătate, mai exact, făcând postări pe rețelele lor de socializare!

În primul rând, Taeyang a transmis fanilor un mesaj prin intermediul paginii sale reprezentative „URTHESUN”, în care spunea: „Se pare că timpul zboară cu adevărat. Este deja al 15-lea an al nostru. Ca cerul senin al verii fierbinți din acest an, sper că zilele noastre de aici înainte vor fi și mai însorite și mai frumoase„. Taeyang a distribuit, de asemenea, mesajul prin povestea sa de pe Instagram, urmat de o altă postare în care apărea numărul 15 scris peste o inimă înflăcărată.

Apoi, Daesung și-a împărtășit și el propriul mesaj prin pagina sa reprezentativă, intitulată „HIGHLITE”. Artistul a comunicat: „Este deja a 15-a aniversare a grupului Big Bang. Uau! Au trecut 15 ani. Fanilor VIP, pe care îi voi îndrăgi pentru totdeauna, vă mulțumesc. Ne vedem în curând. Mă voi ruga pentru asta”.

În cele din urmă, T.O.P a intrat pe Instagram pentru a împărtăși o imagine cu niște baloane aniversare care aveau forma numărului 15, comemorând și bucurându-se astfel de ziua de naștere a trupei Big Bang.

După cum bine știți, grupul coreean Big Bang a debutat în data de 19 august 2006, iar membrii și-au reînnoit contractele cu agenția lor, YG Entertainment, de curând, în luna martie a anului 2020.

Le urăm titanilor muzicii k-pop o carieră lungă și frumoasă în continuare!

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s