Miyawaki Sakura s-a întors în Coreea și discută un posibil contract cu HYBE Labels + HYBE răspunde

Miyawaki Sakura Reportedly Returning To Korea To Discuss Contract With HYBE Labels + HYBE Responds

Miyawaki Sakura, fostă membră IZ*ONE, s-ar putea alătura agenției Source Music, care face parte din HYBE Labels.

Potrivit „Sports Kyunghyang”, Miyawaki Sakura va ajunge în Coreea de Sud în data de 23 august. Presa a raportat că își propune să semneze un contract cu HYBE Labels.

Ca răspuns la rapoarte, o sursă din HYBE a declarat: „Nu putem verifica informații cu privire la contractele noastre cu artiștii. Vă cerem înțelegerea.”

Nu este prima dată când Miyawaki Sakura a semnat cu HYBE. În martie, s-a raportat că aceasta își va continua activitățile la compania Big Hit Entertainment (numele anterior al lui HYBE) după desființarea grupului IZ*ONE, fiind o mare posibilitate a se alătura unui nou grup de fete de la agenție. Ca răspuns la acele rapoarte, Big Hit a comentat: „Nu s-a decis nimic [cu privire la această chestiune]”.

Dacă Sakura semnează cu Source Music, s-ar putea reîntâlni cu fosta sa colegă, Kim Chae Won, care, de asemenea, ar fi semnat un contract cu HYBE Labels. Potrivit raportului, atât Kim Chae Won, cât și Miyawaki Sakura se vor alătura unui viitor grup de fete din cadrul Source Music, care va fi format din aproximativ cinci membre și va include două, până la trei foste membre IZ*ONE. Cu toate acestea, HYBE și agenția inițială a lui Kim Chae Won, Woollim Entertainment, au împărtășit același scurt răspuns dat la întrebarea cu privire la posibilul contract al Sakurei.

Rămâneți cu noi pentru viitoare detalii!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s