Honda Hitomi (ex-IZ*ONE) dezvăluie rezultatul ei la testul TOPIK II, impresionând internauții coreeni!

Honda Hitomi a dezvăluit ieri ce scor a acumulat la testul TOPIK (Test de Competențe în Limba Coreeană), iar coreenii sunt de-a dreptul impresionați!

De obicei, studenții străini sau studenții coreeni din străinătate trebuie să susțină testul TOPIK pentru a fi admiși la o instituție coreeană sau pentru a găsi un loc de muncă în Coreea. Se pare că Honda Hitomi a decis să susțină și ea testul TOPIK II (nivelul intermediar-avansat), pentru a demonstra abilitățile ei de cunoaștere a limbii coreene!

Așa cum puteți vedea mai jos, Hitomi a primit un punctaj de 215 din 300 de puncte, primind nivelul 5. Ea a scris: „Am susținut examenul TOPIK II… dar am primit nivelul 5 pentru că nu mi-au ajuns doar 15 puncte TT. Data viitoare, voi studia și mai mult și îl voi susține din nou!!! Am fost atât de aproape.”

Mai jos sunt limitele de puncte pentru a trece la fiecare nivel al testului, nivelul 6 fiind cel mai înalt posibil. Așa cum a spus ea, Hitomi a avut nevoie de doar încă 15 puncte pentru a primi cel mai înalt nivel!

Internauții se arată foarte impresionați de scorul idolului la TOPIK II, mai ales că, în timpul zilelor în care ea a fost concurentă la „Produce 48”, Hitomi nu știa aproape nimica coreeană!

Unii au comentat: „Chiar e minunată”, „E mai bună decât mine și eu m-am născut și am trăit în Coreea pentru 20 de ani TT”, „E destul de dificil să obții acest nivel doar trăind în Coreea 2-3 ani”, „Pe aceasta trebuie să o aducem înapoi în Coreea”, „Mă întreb cât de mulți idoli străini ce promovează în Coreea pot obține acest nivel”, „Poți să spui că ea avea să o ducă bine chiar dacă nu devenea idol”, „Eu chiar nu știu dacă aș putea face asta… scrisul meu a atât de rău în ultima perioadă”, „Chiar sper că Hitomi va reveni în Coreeea TT” și multe altele.

La moment, Honda Hitomi promovează cu AKB48 noul single „根も葉もRumor”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s