Membrii TXT împărtășesc gânduri legate de compunerea primului lor cântec dedicat fanilor + altele

TXT Shares Thoughts On Writing Their 1st Fan Song And What They Want To Be Acknowledged For

Grupul TXT va fi pe coperta revistei 1st Look din această lună!

În timpul ședinței foto, băieții au desfășurat individual câte o activitate în campusul unei universități în timp ce purtau frumoasele articole de îmbrăcăminte de la Polo Ralph Lauren, anume pulovere tricotate, șepci și cămăși simple.

În cadrul interviului de după încheierea fotografiilor, Taehyun a discutat despre primul cântec al grupului dedicat fanilor, anume „MOA Diary (Dubaddu Wari Wari)” care aparține noului album intitulat „The Chaos Chapter: FIGHT OR ESCAPE ”.

Idolul a spus: „Acesta este un cântec pe care l-am compus gândindu-ne la dorința noastră de a fi alături de fanii MOA (fandom) din primul moment în care am interacționat. Toți membrii și-au deschis inima și și-au dat frâu liber sentimentelor în timp ce au scris versurile. Voiam să spunem atât de multe lucruri, încât ne temeam că nu vom avea cum să le încadrăm în melodie. Am selectat cu atenție cuvintele care ne descriu sentimentele.”

Mai apoi, au fost întrebați despre modul în care fanii le vor evolua albumul. Liderul grupului, Soobin, a răspuns: „Vreau ca fanii să spună că este un album specific TXT. Vreau ca trupa noastră să fie recunoscută ca fiind una care și-a găsit propriul stil. Personal, sunt mândru că TXT are propria culoare, care e diferită față de celelalte grupuri. Nu cred că voi putea găsi un cuvânt specific care să definească acest album, însă îmi doresc ca oamenii să spună că este unul specific TXT. Acesta este modul în care îmi doresc să fie privit de fanii MOA.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s