Yeonjun din TXT vorbește despre imaginea sa, mândria de a fi unic în trupa sa și altele

TXT’s Yeonjun Shares Past Concerns About His Image, Pride In His Group’s Unique Style, And More

Revista Elle a realizat recent un pictorial și interviu, avându-l ca invitat special pe Yeonjun din TXT!

După ce a fost pozat purtând articole de îmbrăcăminte negre și elegante, artistul a fost invitat să răspundă la câteva întrebări în cadrul unui interviu. Yeonjun a împărtășit: „Consider că atât moda, cât și muzica reprezintă niște mijloace excelente prin care mă pot exprima. Aceste lucruri îmi permit să mă exprim în felul meu, fără nicio restricție.”

Mai apoi, persoana care s-a ocupat de interviu a adus în discuție diferența dintre latura și prezența scenică puternică și atrăgătoare pe care o deține artistul în timpul unui show și personalitatea lui drăguță și amuzantă când nu se află pe scenă.

Legat de acest lucru, Yeonjun a spus: „Am încercat deseori să par mai cool în viața reală pentru a mă potrivi cu acel Yeonjun de pe scenă. În cele din urmă, am fost incapabil să ascund cine sunt eu cu adevărat. Au fost momente când m-am întrebat dacă ar fi benefic să arăt o latură rece și distrasă în viața mea de zi cu zi. Cu toate acestea, adevărata mea personalitate se arată mereu. Consider totuși că este cel mai bine să mă port natural. Mai ales când mă aflu în prezența colegilor mei din TXT, latura mea jucăușă e mereu acolo!”

Mai apoi, idolul a vorbit despre mândria în privința conceptelor diferite ale grupului. Acesta a spus: „La fel de important cum este ca un om să dețină propria personalitate unică, la fel este și ca o trupă să își creeze propria aură și culoare diferită față de celelalte. Îmi place enorm faptul că TXT are propriul stil și o direcție foarte clară în care se îndreaptă. Totodată, am ajuns să descopăr că dețin și eu mai multe laturi unice.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s